Interview met een 24NANNY

Hoe is het om te werken bij 24nannies en wat zijn de ervaringen? We vroegen het aan een van onze nannies!

Ben jij op zoek naar oppaswerk om extra geld te verdienen? Dan is oppassen via 24NANNIES iets voor jou! Wij bieden dagelijks diverse klussen aan, van een oppas aan huis tot een nanny bij een evenement. Ook kun je voor langere tijd vast oppassen bij een gezin, zodat je voor de komende maanden een vast inkomen zult hebben. De ideale bijbaan dus!

Verder bieden wij veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan je een tijdje in het buitenland gaan werken of na je studie aan de slag bij een buitenschoolse opvang. Bij 24NANNIES zul je je netwerk bovendien gegarandeerd uitbreiden! Dankzij hoogwaardige en exclusieve oppasklussen zul je veel ervaring opdoen in een korte tijd én ook nog eens leuk en interessant werk verrichten.

Maar wat vinden onze nannies precies van oppassen via 24NANNIES? Wij vroegen het aan nanny Nienke!

Hoe ben je bij 24NANNIES terecht gekomen?

Ik ben bij 24NANNIES terecht gekomen door een Facebook post. Ik was gelijk getriggerd door de post, omdat ik het altijd al leuk vind om met kinderen om te gaan en ik oppassen graag als bijbaan wilde hebben. Ik had een super fijn sollicitatiegesprek en voelde mij meteen op mijn gemak bij het 24NANNIES-team.

Wat vind je zo leuk aan het oppaswerk?

Wat ik zo leuk vind aan het oppaswerk is het contact met kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind anders is. Ook vind ik het leuk om kinderen een leuke dag te bezorgen en word ik gelukkig van een lachend kind. Ik ben heel blij met mijn bijbaan als oppasser. Want wat is er nou leuker dan met kinderen omgaan?

Hoe vaak pas je op via 24NANNIES?

Het verschilt heel erg per maand hoe vaak ik bij 24NANNIES oppas. Voorheen had ik via 24NANNIES een vast oppasgezin, waar ik een middag in de week oppaste. Ook werkte ik een tijdje terug elke zondag tijdens een evenement via 24NANNIES. Ik vind het werken op evenementen heel leuk. 24NANNIES zorgt op veel bruiloften en partijen voor nannies. Ik heb al bij een aantal van deze evenementen als oppas gewerkt. Vaak sta je samen met een andere nanny, wat natuurlijk erg leuk is. Zo ontmoet je ook andere nannies en maak je veel contacten. Als ik een maand wat meer tijd heb, dan reageer ik op meer klussen en als ik tijd aan mijn studie wil besteden, is dat ook mogelijk. Deze flexibiliteit vind ik erg fijn! Ik kan dus zelf beslissen hoe vaak en wanneer ik oppas.

Is het oppassen goed te combineren met je studie en andere activiteiten?

Het oppassen is heel goed te combineren met een studie en andere activiteiten. Ik zit zelf in het laatste jaar van mijn opleiding en ben erg tevreden met de flexibiliteit van 24NANNIES. Wanneer ik in een tentamenweek zit, reageer ik niet op klussen en heb ik dus ook geen werk. Als ik het een periode wat rustiger heb, reageer ik wat meer op klussen en heb ik ook weer wat meer werk. Hierdoor kan ik in die weken weer extra geld verdienen

Waarom is oppassen voor jou de ideale bijbaan?

Voor mij is oppassen de ideale baan omdat ik zo ervaring kan opdoen wat betreft het werken met kinderen. Ik geniet ervan om samen met kinderen te spelen, of dat nou buiten spelen of knutselen is. Ik werk graag als oppas omdat ik het fijn vind om kinderen een leuke en veilige dag te bezorgen. Ook vind ik het contact met ouders een positief gedeelte van het oppassen.

Wil je graag oppas worden?

Wil je net als Nienke oppas worden en bij diverse klussen ingezet worden? En daarbij goed verdienen? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare nannies, waarmee we ons netwerk uitbreiden om nog meer ouders van dienst te zijn. Klik hier om je aan te melden. Als we je na een initiële screening uitnodigen voor een gesprek, zullen we verder op je oppaservaring ingaan en ook twee referenties nabellen. Verder moet je in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag als je via 24NANNIES wilt gaan oppassen. Ben je vlekkeloos door de screening gekomen? Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je een echte 24NANNY en kun je zoveel oppassen als je zelf wilt.

Hulp nodig?