Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen

Dankzij de zakelijke eventservice van 24NANNIES is jouw corporate event ook voor kinderen erg geschikt. Onze eventmedewerkers zorgen er voor dat de kinderen een fantastische tijd hebben!

Dankzij de zakelijke eventservice van 24NANNIES is jouw corporate event ook voor kinderen erg geschikt. Onze eventmedewerkers zorgen er namelijk voor dat de kinderen een fantastische tijd hebben, door bijvoorbeeld spelletjes met ze te doen of te gaan knutselen. Hierdoor hebben de ouders meer tijd voor elkaar en zullen de kinderen zich goed vermaken. 

24NANNIES zorgt op diverse soorten evenementen voor high end kinderbegeleiding. Onder andere bij een congres, conferentie, bedrijfsfeest, jubileum, familiedag, borrel of ander corporate event. Ook worden onze kinderbegeleiders ingezet bij televisieshoots, filmproducties en sportwedstrijden. Door de 24NANNIES eventservice hoef jij je geen zorgen te maken over de aanwezige kinderen.

Voordelen nannies op zakelijke events

  • Mogelijkheid tot spelletjes, knutseltafels en nog veel meer 
  • Een zorgeloos corporate event voor de ouders
  • Een geweldige tijd voor de kinderen 
  • Gescreende en ervaren nannies 
  • De nannies begeleiden kinderen ook bij diverse producties 

Kinderbegeleiding & entertainment

24NANNIES kan voor verschillende activiteiten zorgen tijdens je evenement. Hierdoor zullen de kinderen een extra leuke tijd hebben. Naast spelletjes spelen en knutselen kunnen wij bijvoorbeeld een baby- of peuterhoek inrichten, waar de kleintjes in een afgezette omgeving in alle rust kunnen spelen. Verder is het mogelijk om onder andere een ballenbak, levensgrote puzzels en een popcornkraam aan te vragen. Vrijwel alles is mogelijk. Voor meer informatie over de activiteiten kun je contact met ons opnemen.

Daarnaast kunnen wij goodiebags verzorgen, die tijdens of aan het einde van het evenement aan de kinderen cadeau worden gedaan.

Prijzen

De prijs voor kinderbegeleiding en entertainment van onze high end nanny service tijdens het zakelijke event is van diverse factoren afhankelijk, zoals de locatie, de duur van het evenement en de taken. Op basis van deze en andere gegevens maken wij een voorstel op maat. 

Voorwaarden

Tijdens het evenement moet er een veilige locatie voor kinderen zijn. Een knutselhoek mag bijvoorbeeld niet dicht bij water liggen. Na je aanvraag nemen we de locatie met je door, zodat onze eventmedewerkers precies weten waar ze aan toe zijn. 

Overig Event Personeel

Tevens bemiddelen wij (naast nannies) ook in ander personeel voor jouw evenement. Via onze zusteronderneming 24AROUND bieden wij de mogelijkheid om de volledige crew voor jouw evenement in te huren.

Kinderbegeleiding aanvragen

Wil je graag dat kinderen op jouw evenement een geweldige tijd beleven? Neem dan contact met ons op over je aanvraag, dan maken wij een voorstel op maat. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?