Oppas Dubai

Op zoek naar een betrouwbare oppas in Dubai?

Oppas in Dubai

Ook in Dubai zorgt 24NANNIES voor een betrouwbare oppas voor je gezin. 24NANNIES werkt uitsluitend met nannies die worden gescreend op basis van hun ervaring met oppassen, referenties en een gedetailleerde screening. Naast een oppas aan huis in Dubai kunnen we kinderopvang en entertainment verzorgen op andere locaties dan thuis, bijvoorbeeld in hotels en tijdens conferenties, zakelijke evenementen of bruiloften. De nannies spreken allemaal Nederlands & Engels en daarbij soms Spaans, Duits of Frans. 

24NANNIES voorziet ouders en groepen/evenementen al meer dan zeven jaar van betrouwbare nannies. Dankzij onze unieke en grote pool van goed opgeleide en gescreende babysitters zijn we zeer flexibel en in staat om te helpen met alle verschillende soorten verzoeken.

Over onze nannies

  • Jarenlange ervaring met oppassen, met kinderen van alle leeftijden & verzorging babies
  • Kennen Dubai heel goed
  • Hebben hun rijbewijs en eigen vervoer
  • Vaak ook EHBO-certificaat voor kinderen
  • Ook te boeken als huisoppas, huisdierenoppas of helpen bij het runnen van een B&B (24AROUND)

Onze diensten

Incidentele oppas: de nanny past een dag of dagdeel bij je thuis op. Dit kan een of meer dagen zijn.
Zakelijke evenementen: de nannies en evenement medewerkers kunnen ook tijdens een zakelijk evenement op Ibiza op de kinderen passen en bijvoorbeeld spelletjes spelen. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, een congres, bedrijfsuitje of een personeelsreis.
Bruiloft, verjaardag of ander evenement: de nannies kunnen ook komen oppassen op evenementen, zoals bruiloften, grote feesten en jubilea. Ook kunnen de nannies de kinderen bij deze events vermaken met spelletjes of andere activiteiten.
Op locatie of tijdens je vakantie: heb je een nanny nodig voor een avond of een paar dagen tijdens je verblijf in een hotel in Dubai? 24NANNIES kan ook een oppas regelen wanneer je op vakantie in Dubai bent.

Prijzen nannyservice in Dubai

De prijzen van onze verschillende diensten variëren per aanvraag en zijn afhankelijk van factoren zoals de duur van het verzoek, de locatie, de veiligheid en het aantal kinderen. Vul het aanvraagformulier in voor een op maat gemaakte offerte.

Laatste vacatures

Hulp nodig?