Oppas aan huis en op locatie in Eindhoven

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Eindhoven, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Zoek je professionele kinderbegeleiding of een oppas aan huis of op locatie in Eindhoven? Dan kan 24NANNIES je helpen. Onze gescreende en hoog opgeleide nannies kunnen kinderbegeleiding bij diverse events verzorgen, zoals bij een bedrijfsfeest, een beurs, een huwelijk of een productie. Bovendien kunnen ze op vaste basis aan huis komen oppassen. 

Vaste oppas in Eindhoven

Zoek je een vaste oppas in Eindhoven? Een nanny die op vaste dagen in de week voor meerdere maanden bij je oppast? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren en gescreende nannies komen graag voor een langere periode op je kinderen passen, wat zorgt voor veel rust voor je gezin. Je kinderen weten namelijk precies wie er komt oppassen en bouwen echt een band met de oppas op. Meer informatie vind je op deze pagina.

Een oppas in Eindhoven bij particuliere events 

Huwelijk: De nannies kunnen onder meer ingezet worden bij particuliere evenementen, zoals een huwelijk, een verjaardag of een ander feest. De nannies passen op de kinderen, zodat de ouders ongestoord van het feest kunnen genieten. Maar de oppassers kunnen ook leuke dingen met ze doen, zoals knutselen.

Vakantie: Ben je op vakantie in Eindhoven en omgeving en wil je met je partner een avond uit eten? Dan kan je een hoteloppas aanvragen. Deze nanny komt naar je accommodatie en past hier op je kinderen. Als je juist op reis gaat vanuit Eindhoven, kun je een vakantienanny aanvragen. Deze oppas helpt je tijdens je vakantie met de zorg voor de kids!

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen in Eindhoven 

Zakelijke evenementen: Daarnaast is het mogelijk om nannies in te zetten bij zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsfeest, een jubileum, een beurs of een congres. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn. Dit kan ideaal zijn voor buitenlandse ouders die met hun kinderen op zakenreis gaan. Verder kunnen de nannies leuke activiteiten verzorgen tijdens een feest zoals schminken en knutselen.

Mediananny: Heb je een film- of televisieopname met kinderen en wil je graag dat de kinderen op een professionele manier begeleid worden? Dat kan ook! De nanny zorgt er te allen tijde voor dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de opnames. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Hostessen in Eindhoven

Hostessen: De nannies kunnen daarnaast werkzaamheden verrichten als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs of congres. Ze kunnen klanten en geïnteresseerden ontvangen en informeren en door hun commerciële achtergrond ook producten verkopen.

Contact en prijzen

Neem contact op voor een vrijblijvend prijsvoorstel op maat. De prijzen variëren per aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het aantal nannies, de locatie en het soort aanvraag.

Laatste vacatures

Hulp nodig?