Families

De nannies van 24NANNIES staan 24/7 klaar om je te helpen met de zorg voor je kinderen. 24NANNIES biedt nannies aan huis op vaste of flexibele basis, maar ook nannies die tijdens de vakantie meereizen. Ook biedt 24NANNIES een nanny die de kinderen vermaakt tijdens een huwelijk, verjaardag of een ander feest. Dankzij de ervaren nanny hebben je kinderen een geweldige tijd. Daarnaast worden onze veelzijdige nannies ook regelmatig ingezet als Personal Assistant.

De beste oppas aan huis of op een evenement

De high-end nanny service van 24NANNIES biedt particulieren en bedrijven de beste begeleiding en verzorging van kinderen aan huis en op locatie. 24NANNIES werkt uitsluitend met ervaren medewerkers die worden geselecteerd op basis van referenties, een Verklaring Omtrent Gedrag en een zorgvuldige screening, 24NANNIES biedt daarnaast EHBO-cursussen aan op maat. Dankzij onze persoonlijke aandacht vinden wij bijna altijd een geschikte nanny voor jou.

Betrouwbaar personeel

Via onze zusteronderneming 24AROUND kun je een aanvraag doen voor ander betrouwbaar personeel, zoals Personal Assistants, Project Managers, B&B Managers of Sales Managers. Dankzij het grote netwerk van 24AROUND en 24NANNIES vinden wij in de meeste gevallen een geschikte kandidaat voor jouw vacature. Interesse? Bekijk de website of doe via ons contactformulier direct een aanvraag.

Naar 24AROUND

Nanny aanvraag plaatsen

    Aanvraagformulier

    Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
    Let op: op de diensten van 24NANNIES is géén kinderopvangtoeslag van toepassing. 24NANNIES levert diensten op maat.

    Hulp nodig?