Families

Bij 24NANNIES zijn onze ervaren nannies altijd klaar om jou te ondersteunen bij de zorg voor je kinderen. Of je nu op zoek bent naar een vaste of flexibele nanny aan huis, een reisnanny voor vakanties, of een event nanny voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of verjaardagen, bij 24NANNIES ben je aan het juiste adres. Onze toegewijde nannies zorgen ervoor dat je kinderen een geweldige tijd beleven, terwijl jij gerustgesteld kunt zijn. Bovendien fungeren onze veelzijdige nannies regelmatig als Personal Assistant, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op het dagelijks leven. Vertrouw op de uitstekende zorg en service van 24NANNIES voor een zorgeloze kinderopvangervaring.

De beste oppas aan huis of op een evenement

Op zoek naar de beste begeleiding en verzorging van kinderen? Bij 24NANNIES bieden wij een high-end nanny service voor particulieren en bedrijven. Onze ervaren medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van referenties, een Verklaring Omtrent Gedrag en een grondige screening. Bovendien bieden we op maat gemaakte EHBO-cursussen aan. Met persoonlijke aandacht streven we ernaar om vrijwel altijd de perfecte nanny voor jou te vinden.

Betrouwbaar personeel

Op zoek naar betrouwbaar personeel in verschillende functies? Bij onze zusteronderneming 24AROUND kun je eenvoudig een aanvraag doen voor professionals zoals Personal Assistants, Project Managers, B&B Managers en Sales Managers. Dankzij het uitgebreide netwerk van 24AROUND en 24NANNIES kunnen we in de meeste gevallen de perfecte kandidaat voor jouw vacature vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of vul direct het contactformulier in om een aanvraag te doen.

Naar 24AROUND

Nanny aanvraag plaatsen

    Aanvraagformulier

    Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
    Let op:
    op de nannydiensten is géén kinderopvangtoeslag van toepassing.

    Hulp nodig?