Van Instagram naar Ibiza: Lieve’s Marketing stage bij 24NANNIES!

Ervaar het zomeravontuur van Lieve bij 24NANNIES op Ibiza – marketing, events, recruitment en meer!

Interview

GEPLAATST JANUARI 2024

Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij 24NANNIES? Ontdek het verhaal van Lieve, onze marketingstagiaire die de afgelopen 6 maanden stage bij ons heeft gelopen. Van Instagram-berichtjes tot het regelen van events op Ibiza, we geven je een sneak peak in haar stage-ervaringen!

marketing-stage-ibiza

Hoe heb je 24NANNIES leren kennen en wat motiveerde je om stage bij ons te willen lopen?

Lieve, een student Creative Business op het HBO, deelt lachend dat het allemaal begon met een Instagram-bericht.; “Ik ontdekte 24NANNIES via Instagram en stuurde ze daar meteen een berichtje, haha! De kleinschaligheid van het team op kantoor sprak me erg aan en daarnaast leek mij het mij erg interessant om mijn marketingstage te doen bij een bedrijf dat gericht is op mijn doelgroep.”

The 24NANNIES Lifestyle

Een typische dag in Lieve haar stage begint om 9:00u op kantoor midden in de stad van Ibiza. “Mijn dag begint om 9:00 uur met het beantwoorden van belletjes en mails. Ik help ook met intakes van nieuwe meiden die nanny willen worden en natuurlijk beheer ik de social media samen met de sociale media manager Kiki, waarmee ik samen de sociale kalender bedenk en uitvoer. Ik heb de verantwoordelijkheden om volledig het TikTok account en zusterbedrijf 24AROUND te beheren. Oh ja, en ik heb ook de nanny netwerk borrels en een evenement op Ibiza met een kids area georganiseerd!

Onze hardwerkende Lieve heeft tussendoor nog een favoriete taak van de dag; ”En ik knuffel natuurlijk veel met de kantoorhondjes, haha! Het kan soms hectisch zijn, maar wat ik heel erg leuk vind, is de diversiteit van mijn stage. Eigenlijk is geen dag hetzelfde!”

The sky is the limit!

Lieve vertelt vol enthousiasme en trots over het event dat ze heeft georganiseerd ”Wat me bij is gebleven is het organiseren van de Kids Area tijdens een event op Ibiza, waarbij ik onder andere het entertainment heb mogen regelen voor de kids, onderling contact heb gehad met de organisatoren van het event, planning en logboek gemaakt, de nannies op de dag zelf aangestuurd en de inkopen gedaan. Ik heb ook meegeholpen met de opbouw en afbouw samen met mijn collega. En het was zeer geslaagd!  Lieve kijkt met een goed gevoel hierop terug; “Ik heb geleerd om meer zelfstandig te werken en ontdekte hierdoor ook mijn organisatietalent. Wat ik hier ook van heb geleerd, is dat ik ook iets meer mag vertrouwen op mezelf.”

Op de vraag welke dingen er nog meer zijn wat Lieve zal bijblijven zijn de uitjes met het team en het kantoor. ”Wat mij ook bij zal blijven zijn de leuke teamuitjes die Marleen regelmatig organiseerde en daarnaast het kantoor in Ibiza-stad, een geweldige locatie. Je krijgt veel vrijheid om zelf dingen te ondernemen en te doen en je krijgt veel ruimte om mee te denken.

Hoe was de samenwerking met het team en wat heb je geleerd hiervan?

”Je werkt heel nauw met elkaar samen omdat het een klein team is. Iedereen werkt op een andere manier en je moet heel veel met elkaar communiceren. Ook werken sommige collega’s vanuit Nederland, waardoor je ook veel online meetings hebt tijdens je stage. Iedereen heeft haar andere kwaliteiten en je merkt op kantoor dat iedereen elkaar hierdoor aanvult. En dat was erg leerzaam.”

marketing-stage-ibiza

Hoe heeft deze stage je kijk op het werkveld veranderd?

”Ik vind dit een goeie vraag, want hier mag je best wel veel doen. Ik loop een marketing- en sociale media stage, maar ik heb ook veel planning en recruiting gedaan. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat ik dit eigenlijk ook wel heel erg leuk vind! Ik merkte hierbij ook heel erg dat je merkt dat het bedrijf groeit met de input die je er in geeft. Dus je merkt heel goed dat je inzet terugziet in de groei van het bedrijf.”

Gouden tip voor toekomstige stagiairs

Voor toekomstige stagiairs die geïnteresseerd zijn in een marketing stage bij 24NANNIES op Ibiza, heeft Lieve het volgende advies. ”Zorg dat je openstaat voor veel verandering. Ik denk ook dat je zelfstandig moet zijn en dat je dingen moet durven. Ik denk dat het ook goed is dat je flexibel ingesteld bent en dat je niet bang bent om dingen te vragen.

Met haar stage bijna ten einde, kijkt Lieve uit naar de periode na haar stage. “Na mijn stage blijf ik nog werken bij 24NANNIES en mijn plan is om na mijn scriptie te gaan reizen naar Australië, Azië en misschien Zuid-Afrika. Daarna wil ik voor een groot bedrijf gaan werken in Nederland. Ik weet nog niet precies wat, vooral gericht op PR events of recruitment.”

De stage-ervaring van Lieve is een bron van inspiratie. Ze heeft veel geleerd, plezier gehad én waardevolle herinneringen gemaakt. We zijn trots op haar prestaties en zijn dankbaar dat ze deel heeft uitgemaakt van ons team op het prachtige Ibiza!

Stage bij 24NANNIES

Als je net zo geïnspireerd bent geraakt door het avontuur van Lieve, dan hebben we goed nieuws voor je!

We zijn altijd op zoek naar te gekke meiden én jongens die interesse hebben in een stage op het gebied van HR & recruitment, marketing of social media. Dus als jij wilt meewerken aan het matchen van fantastische nannies met geweldige gezinnen, wilt shinen op onze social media-kanalen of jouw creatieve skills wilt inzetten voor waanzinnige marketingcampagnes, dan is dit jouw kans om te stralen en een onvergetelijke ervaring op te doen.

Hoe meld je je aan? Gewoon even het nanny aanvraagformulier invullen of een mailtje sturen naar werken@24nannies.nl met je CV en motivatiebrief. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team op het magische Ibiza!

Blijf ons volgen op onze Instagram, Facebook en TikTok voor nog meer te gekke verhalen, avonturen en kansen bij 24NANNIES. We kunnen niet wachten om met jou samen te werken!

Hulp nodig?