Oppas aan huis zakelijk

Ben je manager of eigenaar van een groot bedrijf en wil je graag dat jouw werknemers ongestoord kunnen werken? Wij verzorgen graag een oppas aan huis of op locatie voor je werknemers.

Oppas tijdens werk

Via 24NANNIES kun je ook zakelijk een oppas aanvragen. Wij verzorgen oppas aan huis voor werknemers van grote(re) bedrijven, maar ook een nanny voor ZZP’ers en andere ondernemers. Een oppas aan huis is bijvoorbeeld ideaal als je thuis werkt en je kinderen ook thuis zijn. Hierdoor kan je je namelijk goed focussen op je werk, maar in je pauze ook waardevolle tijd met je kinderen besteden. Onze nannies zijn bovendien zeer ervaren en uitgebreid gescreend. 

Oppas aan huis voor bedrijven

Ben je manager of eigenaar van een groot bedrijf en wil je graag dat jouw werknemers ongestoord kunnen werken? Wij verzorgen graag een oppas aan huis of op locatie voor je werknemers. Zeker nu we allemaal een stuk meer thuis werken is het belangrijk dat je werknemers zonder afleiding aan het werk kunnen. Een oppas aan huis zorgt niet alleen voor de kinderen, maar kan ook kleine huishoudelijk taken op zich nemen, zoals boodschappen doen en koken. Jouw werknemers en collega’s kunnen zich dankzij de nanny helemaal op het werk richten, wat de productiviteit ten goede komt. 

Een oppas aan huis voor ZZP’ers 

Ook voor ZZP’ers en andere ondernemers die vaak thuis werken, is een oppas aan huis ideaal. Dankzij een oppas aan huis verblijven je kinderen in een vertrouwde omgeving en kan jij je volledig op het werk richten. Je kunt met een nanny aan huis bovendien afspreken dat ze een aantal huishoudelijke taken op zich neem, zodat je hier ook minder tijd aan kwijt bent. Na je werk heb je dus alle tijd om met je kinderen te spelen of even met ze naar buiten te gaan, aangezien de oppas voor alles gezorgd heeft. 

Een oppas aan huis aanvragen

Ben je als bedrijf of ondernemer op zoek naar een oppas aan huis? Stuur dan direct je aanvraag via deze pagina. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met extra informatie en een prijsopgaaf. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?