Oppas Den Bosch

Oppas Haarlem

Oppas Den Bosch

Zoek je een oppas in omgeving ‘s-Hertogenbosch? 24NANNIES is een zeer flexibele oppasservice waarbij je 7 dagen per week, 24 uur per dag oppas aanvragen kan doen. Wij hebben een zeer groot netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende oppas dames die veel beschikbaar zijn om op te passen. Zowel voor oppasdiensten aan huis als bij evenementen staan onze oppasjes klaar.

Heel simpel! Door je aan te melden en de eenmalige aanmeldkosten te betalen via de site, maak je een account aan. Na het aanmaken van een account, kom je in de online brekingsomgeving. Hier maak je de keuze om de planners te benaderen om een persoonlijk gesprek te hebben over wat voor oppas je zoekt, of om zelf te boeken via het online boekingssysteem.

Voor zowel vaste oppas als incidentele (ad hoc) oppas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn naast het oppassen aan huis gespecialiseerd in het begeleiden en entertainen van grote groepen kinderen tijdens evenementen als: bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes en andere partijen.

Meer informatie? Kijk op de website en meld je aan, of bericht ons voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier.
Rondom Den Bosch zijn wij te vinden in: Boxtel, Vught & Rosmalen