Op zoek naar een oppas in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Den Bosch, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Ben je op zoek naar een oppas aan huis, op locatie of kinderbegeleiding bij een evenement in Den Bosch? Dan kan 24NANNIES je helpen. Onze selectie van betrouwbare en ervaren nannies helpt particulieren en bedrijven bij verschillende soorten events, zoals een congres, beurs, verjaardag of huwelijk. Daarnaast kunnen de nannies op vaste basis bij je oppassen.

Een vaste oppas in Den Bosch

Onze nannies worden vaak ingezet als vaste oppas. Ze komen dan op bepaalde dagen of dagdelen in de week voor een aantal maanden bij je oppassen. De meeste nannies zijn minimaal drie maanden achter elkaar beschikbaar. Het voordeel van een vaste oppas in Den Bosch is dat je kinderen elke keer een vertrouwd gezicht zien. Meer informatie vind je hier. Neem voor een aanvraag of vragen contact met ons op.

Kinderbegeleiding bij particuliere evenementen.  

Huwelijk: 24NANNIES verzorgt ook een oppas op locatie bij verschillende particuliere evenementen, zoals een jubileum, verjaardag, huwelijk of familieweekend. De nannies passen op de kinderen, maar kunnen ook leuke dingen met ze gaan doen. Daarnaast is het mogelijk om een nanny in een hotel of andere accommodatie aan te vragen, wanneer je voor vakantie of zaken in Den Bosch bent.

Vakantie: Reis je vanuit Den Bosch of de luchthaven Eindhoven met je kinderen naar het buitenland en kan je wat extra hulp gebruiken? Dan is een vakantiennanny echt wat voor jou. Zij biedt extra ondersteuning voor je gezin tijdens een vakantie of andere reis.

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen in Den Bosch 

Zakelijke evenementen: 24NANNIES kan bij diverse soorten zakelijke evenementen in Den Bosch voor de perfecte kinderbegeleiding zorgen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de begeleiding van activiteiten bij een bedrijfsfeest of om het oppassen tijdens een conferentie. Dit is ideaal als buitenlandse klanten of werknemers met hun gezin op zakenreis gaan.

Mediananny: Daarnaast is het mogelijk om professionele kinderbegeleiding aan te vragen tijdens een filmopname of fotoshoot. De nanny begeleidt de kinderen op de set en zorgt ervoor dat ze zich helemaal op hun gemak voelen.

Hostessen in Den Bosch

Hostessen: Bovendien kunnen onze nannies ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs of conferentie. De hostessen kunnen klanten informeren, maar ook producten verkopen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Contact en prijzen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. De prijzen variëren per aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het aantal nannies, de duur van de oppasdienst en de locatie.

Laatste vacatures

Hulp nodig?