Een oppas op locatie of professionele kinderbegeleiding in Amstelveen

24NANNIES kan je helpen bij de zoektocht naar een vaste oppas in Amstelveen. Een vaste oppas komt voor een langere periode op regelmatige tijden bij je oppassen.

Ben je op zoek naar kinderbegeleiding of een oppas aan huis of op locatie in Amstelveen? Bijvoorbeeld een vaste oppas of een nanny tijdens een bedrijfsfeest, huwelijk, fotoshoot of andere (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen. Wij beschikken over een grote pool van gescreende, hoog opgeleide en ervaren nannies, die ondersteuning kunnen bieden bij diverse soorten events en aan huis.

Een vaste oppas aan huis in Amstelveen

Onze nannies worden vaak ingezet als vaste oppas bij gezinnen thuis. De oppas komt dan vaak meerdere dagen per week voor een langere periode bij je oppassen. Op deze manier zien je kinderen iedere keer hetzelfde gezicht, wat voor rust en continuïteit zorgt. De meeste nannies kunnen minimaal 3 maanden bij een gezin oppassen. Doe een aanvraag of stel je vragen via het contactformulier.

Een nanny tijdens een verjaardag, feest of huwelijk

Huwelijk en verjaardagen: De nannies kunnen ook bijvoorbeeld helpen bij particuliere events, zoals een bruiloft, jubileum, verjaardag of ander feest. Ze kunnen op de kinderen passen, maar doen ook leuke activiteiten met ze. Hierdoor is het een zorgeloos feest voor de ouders en een geweldige dag voor de kinderen.

Vakantie: Ga je op reis en wil je graag extra hulp voor je gezin? Dan kan de vakantienanny je helpen. Zij reist met je gezin mee vanuit Amstelveen of Schiphol en kan je tijdens de vakantie met diverse taken helpen. Hierdoor heb je extra veel tijd voor je kinderen

Kinderbegeleiding tijdens een zakelijk evenement in Amstelveen

Zakelijke evenementen: Daarnaast worden de nannies ingezet om kinderen te begeleiden bij diverse zakelijke evenementen in Amstelveen. Ze passen bijvoorbeeld op de kinderen wanneer ouders aan het werk zijn tijdens een congres of beurs. Tijdens een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje zorgen de nannies voor een goede begeleiding en veel vermaak. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!. 

Mediananny: Nannies kunnen ook kinderen begeleiden tijdens een filmopname, fotoshoot of televisieopname. In alle gevallen zullen de nannies zorg op maat leveren en zorgen dat de kinderen zich vermaken en op hun gemak voelen.

Hostessen in Amstelveen 

Hostessen: Bovendien kunnen de nannies aan het werk als hostess, zoals tijdens een beurs. Zij zijn hierbij de ambassadeur van de organisatie, het bedrijf of het merk. Ze kunnen klanten ontvangen en informeren of producten verkopen. De hostessen hebben veel ervaring en doorgaans een commerciële achtergrond.

Prijzen en contact

De prijzen zijn op aanvraag en variëren per event. De prijs is onder meer afhankelijk van het soort evenement, de duur van het event en de taken. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

.

Laatste vacatures

Hulp nodig?