Evenement nanny

Zoek je een oppas of kinderbegeleiding bij een verjaardag, kinderpartijtje, bedrijfsfeest, conferentie, huwelijk of een ander evenement?

Evenementoppas

Een of meerdere nannies die tijdens jouw event op de kinderen passen? En ze tevens vermaken met verschillende spelletjes en activiteiten? Dat kan met onze event nanny service! Op deze manier beleven ook de kinderen een onvergetelijke dag en kunnen de gasten ongestoord van het evenement genieten. Onze nannies nemen de zorg voor de kinderen namelijk volledig uit handen, waardoor jij je op de andere gasten kunt richten. Ook bij zakelijke evenementen hebben jij en je collega’s geen zorgen over de kinderen.

Jij laat ons weten om wat voor soort evenement en om hoeveel kinderen het gaat. Vervolgens zorgen wij voor een advies en prijsvoorstel op maat. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen weten wij de perfecte begeleiding voor de aanwezige kinderen te vinden. Dit maakt het altijd weer een relaxte dag voor de ouders en een ervaring om nooit te vergeten voor de kinderen.

event nanny aan het schminken

Oppas bij zakelijke events

Ook bij zakelijke evenementen kunnen wij voor de perfecte kinderbegeleiding zorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld bij bedrijfsfeesten, conferenties, shoots en filmopnames. Onze nannies zorgen ervoor dat jij en je collega’s niet naar de kinderen om hoeven te kijken. Bovendien zullen de kinderen het erg naar hun zin hebben, aangezien de nanny leuke dingen met ze gaat doen. Daarnaast kunnen wij voor fantastische goodiebags zorgen, die de kinderen aan het eind van een evenement mee naar huis kunnen nemen. Kortom, 24NANNIES biedt fijne kinderbegeleiding voor élk mogelijk evenement!

Oppas op locatie

Daarnaast verzorgt 24NANNIES oppas op locatie. Dit houdt in dat wij een oppas verzorgen voor gezinnen die tijdelijk in een hotel verblijven, met vakantie gaan of simpelweg niet in de buurt van huis zijn. Zo kun je onder andere een baby oppas voor in je hotel aanvragen. Wij werken via protocollen die ervoor zorgen dat het voor de kinderen en de ouders, maar ook voor de oppas, zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt. Verblijf je in een hotel in Nederland en wil je graag een avond uit? Of zou je een oppas mee willen vragen op vakantie naar het buitenland? Vraag ons naar de mogelijkheden. Onze nannies zijn ervaren met oppassen op locatie of met het vergezellen van gezinnen op vakantie. Zo heb je, wanneer je dat wilt, een helpende hand met de kinderen en daardoor meer rust en focus voor het gezin.

Entertainment en verzorging

De nannies van 24NANNIES bieden ook kinderevenement begeleiding en kinderfeest begeleiding bij verschillende evenementen. Deze begeleiding kan uitgebreid worden met verschillende activiteiten en spelletjes.

Laatste vacatures

Hulp nodig?