Oppas Amsterdam

Oppas Amsterdam

Op zoek naar een goede kinderoppas in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Met ons grote netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende oppasdames is het voor ons een uitdaging om jouw oppasprobleem op te lossen.

Wil je weer eens genieten van een spontaan avondje uit? Kom je er niet uit met je werk als ZZP’er of laat je flexibele werkrooster het gewoon niet toe? Onze nannies staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om gezinnen te helpen. Zowel voor incidentele (ad hoc) oppasaanvragen als voor oppas bij evenementen kan je altijd bij ons terecht. Daarnaast kunnen we ook helpen zoeken naar een vaste nanny die bijvoorbeeld wekelijks de kinderen uit school haalt, kookt, met ze speelt en blijft totdat de ouders thuis zijn.

Wil je een oppas aan huis? Meld je dan aan via de website voor het online boekingssysteem. Wanneer alle gezinsgegevens ingevuld zijn en de aanmeldkosten zijn betaald, krijg je een account toegewezen en kom je in de boekingsomgeving. Hier kun je kiezen om direct persoonlijk contact op te nemen met onze planners om ons te vertellen wat voor oppas je zoekt, of kies je om online zelf je oppas te boeken. Mocht je voor het aanmelden toch eerst meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier voor een persoonlijk intakegesprek.

Zoek je een oppas voor bij een evenement? Vul het contactformulier in en vertel ons om wat voor soort evenement het gaat. Wij nemen vervolgens contact met je op over de details en om een advies uit te brengen over de kinderbegeleiding gedurende het evenement en eventuele bijbehorende activiteiten.

Rondom Amsterdam zijn wij te vinden in: Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen