Een professionele oppas of hostess in Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Rotterdam, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Ben je op zoek naar een professionele oppas aan huis of op locatie in Rotterdam? Vraag dan nu een oppas aan bij 24NANNIES! Onze nannies worden ingezet bij diverse soorten (zakelijke) evenementen en kunnen je ook van dienst zijn wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent in Rotterdam of elders in het buitenland. Daarnaast passen onze hoogopgeleide nannies op vaste basis bij je thuis op met een uitgebreide screening en heel veel ervaring.

Vaste oppas in Rotterdam

Wil je graag meerdere keren per week een oppas voor je kinderen in Rotterdam? Dan is een vaste oppas iets voor jou. Deze nanny komt op regelmatige dagen voor een langere periode (meestal minimaal 3 maanden beschikbaar) oppassen. Zo zien jij en je kinderen iedere keer weer een vertrouwd gezicht, wat voor veel rust zorgt. Interesse? Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk.

Een nanny op locatie voor particulieren

Huwelijk: Ga je trouwen in Rotterdam? Of wil je tijdens je vakantie graag een avond uit zonder kinderen? De nannies van 24NANNIES kunnen helpen bij verschillende soorten particuliere events. Zo is er een weddingnanny die op de kinderen past tijdens een huwelijk.

Vakantie: Verder kan een hoteloppas op de kinderen passen, terwijl jij met je partner uit eten gaat. Reis je vanuit Rotterdam naar je vakantiebestemming en wil je graag ondersteuning van een ervaren oppas? Vraag dan een vakantienanny bij ons aan.

Een nanny tijdens zakelijke evenementen in Rotterdam

Zakelijke evenementen: De nannies zijn inzetbaar bij diverse soorten zakelijke evenementen. Denk hierbij aan congressen, beurzen, conferenties en bedrijfsfeesten. De oppas kan op de kinderen letten wanneer de ouders aan het werk zijn, maar ook activiteiten met ze ondernemen tijdens een feest. Door de jarenlange ervaring die wij kunnen garanderen zorgen zij voor de perfecte kinderbegeleiding op locatie.

Mediananny: Ook is het mogelijk kinderbegeleiding aan te vragen voor een fotoshoot of film- en televisieopname met kinderen. Onze mediananny begeleidt het kind of de kinderen tijdens de opnamen en zorgt dat ze zich continu op hun gemak voelen. Daarnaast kan ze het kind ook helpen bij het voorbereiden van een rol.

 

Hostessen in Rotterdam

Hostessen: Daarnaast kunnen de nannies van ons bureau ingezet worden als hostess, onder meer tijdens een beurs. De hostessen zijn het visitekaartje van het bedrijf of de organisatie. Zo kunnen ze klanten ontvangen, maar ook informatie verschaffen en producten verkopen. Neem voor meer informatie over onze hostessen contact met ons op.

Contact en prijzen

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort evenement en de duur van de oppasdienst. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?