Van Regen naar Palmbomen: Roos Vertrekt als Travel Nanny bij 24NANNIES naar Aruba!

Ontdek het avontuur van Roos als Travel Nanny op het zonnige en prachtige Aruba.

Interview

GEPLAATST NOVEMBER 2023

Roos deelt haar verhaal over de avontuurlijke reis met haar oppasgezin van het regenachtige Nederland naar de Cariben. Gedurende 2,5 week verbleef ze in een vakantiehuis om voor de kinderen te zorgen. In dit interview neemt Roos ons mee in haar reiservaringen en deelt ze tips voor nannies die ook geïnteresseerd zijn in werken als travel nanny bij 24NANNIES. Benieuwd naar haar avontuur? Lees dan snel verder, want wij kunnen niet wachten om haar geweldige ervaringen met jullie te delen!

Over Roos

“Mijn naam is Roos, ik ben 31 jaar oud. Sinds mijn 16e werk ik al met kinderen van alle leeftijden. Ik heb een opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd. Later besloot ik verder te studeren en heb ik de opleiding Tourism Management afgerond. Vervolgens ben ik ook een opleiding tot leefstijlcoach gaan doen en ben ik deels gaan ondernemen. Hoewel mijn carrière verschillende paden heeft bewandeld, zijn kinderen altijd een constante factor in mijn leven gebleven. Soms werkte ik tijdelijk bij gezinnen thuis, en soms weer in een kinderdagverblijf. Ik ben altijd teruggekomen bij het werken met kinderen. Sinds ik met jullie in contact ben gekomen, werk ik ook als travel nanny en heb ik jullie wel eens ondersteund bij evenementen. Het is een mooie aanvulling op mijn veelzijdige ervaring met kinderen.”

Waarom Reageerde je op Deze Aanvraag?

“Het liefst zou ik emigreren naar een zonnige plek. Aangezien ik ook deels als zzp’er werk, geniet ik van de vrijheid om mijn dagen zelf in te delen. Dus dacht ik, waarom niet? Het kwam op een goed moment. Ik kon er even tussenuit, wat wel lekker was.”

Een Dag als Nanny op Aruba

Roos had ook een standaard routine tijdens haar verblijf op Aruba. Zo maakte ze elke ochtend een lekker ontbijtjes klaar voor zowel de ouders als kinderen. Daarna namen ze een lekkere plons in het water.

“Ik stond rond zeven uur op, ging naar beneden en bereidde een deel van het ontbijt voor zowel de ouders als de kinderen. Vaak gingen we buiten bij het zwembad zitten. De oudste ging meestal zwemmen, en ik ging vaak mee. Afhankelijk van de planning van de ouders, gingen we soms naar het strand of bleven we lekker in de buurt van huis. We zijn zelfs een keer met een boot naar een privé-eiland gegaan.”

Arubaanse Nanny Avonturen: Privé-Eilanden en Bijzondere Banden!

Travel nanny Roos beleefde tijdens haar avontuur op Aruba meerdere hoogtepunten. Daarnaast deelt ze ook een handige tip voor haar mede nannies.

“Tijdens de 2,5 week in Aruba heb ik meerdere hoogtepunten gehad maar ik kreeg één dag vrij en besloot toen een paardrijtocht te maken. Uiteindelijk kreeg ik een privétour, wat echt prachtig was. Het hoogtepunt met het gezin was de dag dat we naar een privé-eiland gingen. Het was een bijzondere dag, omdat we samen waren en mooie herinneringen hebben gemaakt. Het was een zeer plezierige en memorabele dag.

Ook waren er een paar uitdagingen: Het jongste kindje was erg gehecht aan zijn ouders en het was enorm wennen voor hem om met mij op te trekken. In contact komen was wat lastig en ondanks al mijn ervaring met kinderen had ik dit nog nooit eerder meegemaakt. Na een tijdje hebben we gelukkig een manier gevonden en zijn we er helemaal uitgekomen.

Dus als tip aan andere nannies zou ik meegeven dat je van tevoren wel echt meerdere keren afspreekt met het gezin, zodat de kinderen echt aan je kunnen wennen.”

Gezin, Gewoontes, en Geweldige Momenten

Omschrijf jouw avontuur in een paar zinnen.

“Ik vond het een heel bijzondere ervaring om zo dicht bij een gezin te mogen staan, mee te mogen varen op hun gewoontes, waarden en normen. We waren heel erg met elkaar verbonden in die twee weken. Heel bijzonder om dat op een andere locatie mee te mogen maken. Het zonnetje was natuurlijk ook heerlijk.”

Travel Nanny bij 24NANNIES

Als je net zo enthousiast bent geworden als wij door het reisavontuur van Roos als travel nanny op Aruba, hebben we heel leuk nieuws voor je!

We zijn altijd op zoek naar leuke en avontuurlijke nannies die interesse hebben in een unieke ervaring als travel nanny. Dus als jij graag deel wilt uitmaken van bijzondere gezinsavonturen, wilt stralen op exotische locaties, en jouw passie voor kinderen wilt combineren met reizen, dan is dit jouw kans!

Hoe meld je je aan? Vul eenvoudig het nanny aanmeld formulier via onze website! Wellicht verwelkomen we jou binnenkort in ons nanny team!

Blijf ons volgen op Instagram, TikTok en Facebook voor meer inspirerende verhalen, reisavonturen en kansen bij 24NANNIES. Wie weet zie jij binnenkort wel jouw droom job voorbij komen!

Hulp nodig?