Professionele kinderbegeleiding in Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Utrecht, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Bij 24NANNIES bieden wij oppas aan huis en professionele kinderbegeleiding tijdens evenementen in Utrecht. De nannies zijn uitgebreid gescreend, hoog opgeleid en hebben veel ervaring met oppassen. Onder meer bieden wij het begeleiden van kinderen bij verschillende soorten evenementen, zoals huwelijken, beurzen, congressen en bedrijfsfeesten.

Vaste nanny in Utrecht

Ben je op zoek naar een vaste oppas in Utrecht, dan helpen wij je graag.  De ervaren en gescreende nannies kunnen op vaste dagen in de week voor een langere periode oppassen, waardoor ze een vertrouwd gezicht voor de kinderen worden. De meeste oppassers zijn minimaal 3 maanden achter elkaar beschikbaar. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een oppas tijdens particuliere evenementen in Utrecht
 

Huwelijk: Wil je graag iemand die op de kinderen let tijdens een feest of huwelijk? De nannies van 24NANNIES hebben veel ervaring met oppassen op particuliere events, ook op grotere groepen kinderen. Daarnaast kunnen ze verschillende spelletjes en activiteiten met de kinderen gaan doen.

Vakantie: Ben je op vakantie in Utrecht en wil je graag met je partner of vrienden op stap? Ook dan kunnen onze hotelnannies je van dienst zijn. Als je vanuit Utrecht of Schiphol op reis gaat, kan een vakantienanny juist uitkomst bieden voor een onvergetelijk rustgevende vakantie!

Kinderbegeleiding bij een zakelijk evenement in Utrecht 

Zakelijke evenementen: Bij zakelijke evenementen kan het erg fijn zijn als er een professionele oppas of kinderbegeleiding aanwezig is. Bijvoorbeeld wanneer ouders hun kinderen meenemen naar een congres of beurs. De ouders kunnen dan rustig aan het werk, terwijl de nanny op de kinderen let.

Mediananny: Daarnaast kan een nanny voor begeleiding zorgen bij een film- of televisieopname of tijdens andere zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. In alle gevallen zullen onze nannies zorg op maat leveren en zorgen dat de kinderen zich vermaken en op hun gemak voelen.

Hostessen in Utrecht

Hostessen: De nannies kunnen daarnaast ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld bij een beurs. De hostessen zijn het visitekaartje van het bedrijf of merk en kunnen klanten informatie verschaffen over het product of de dienst. Doordat onze nannies vaak een commerciële achtergrond hebben, worden ze ook ingezet om bijvoorbeeld producten te verkopen. Neem contact op voor meer informatie.

Contact en prijzen

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort event en de duur van de oppasdienst. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?