Oppas Leiden

Oppas Leiden

Woon je in Leiden en zoek je naar een oppas die perfect past bij jouw gezin? Meld je aan bij 24NANNIES en laat de zoektocht naar een geschikte oppas voorgoed achter je. 24NANNIES is een oppasbemiddelingsbureau dat gezinnen aan huis voorziet van oppas en daarnaast oppas verzorgt voor grotere groepen kinderen bij evenementen.

Ben je op zoek naar een oppas voor een spontaan avondje uit? Kom je niet uit met je werkafspraken? Door je aan te melden en online de aanmeldkosten te betalen, kom je in de boeking omgeving. Hier kan je kiezen om een persoonlijk gesprek met de planners aan te gaan over wat voor soort oppas je zoekt, of kies je ervoor om online zelf je oppas te boeken. Wil je eerst wat meer informatie over onze oppasservice? Meld je dan aan via het contactformulier op de contactpagina voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze medewerkers.

Naast de oppasservice aan huis zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van oppas voor kinderen bij evenementen. Dit houdt in: een oppas bij een huwelijksfeest, verjaardag, kinderfeest, ceremonie, zakelijk evenement, etc. Vul via het contactformulier in welk evenement het betreft en wij nemen contact met je op om advies uit te brengen over het aantal nannies en eventuele activiteiten.

Rondom Leiden zijn wij te vinden in: Oegstgeest