Oppas op locatie en aan huis in Leiden

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Leiden, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Als je op zoek bent naar een oppas aan huis, op locatie of professionele kinderbegeleiding in Leiden, kan 24NANNIES je helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en de grote pool aan hoog opgeleide en gescreende nannies, verzorgen wij thuis en bij diverse soorten evenementen professionele kinderbegeleiding. Dit kan gaan om een particulier event, zoals een huwelijk, maar ook om verschillende soorten zakelijke evenementen. Daarnaast kunnen de nannies op vaste basis bij je oppassen. 

Een vaste nanny in Leiden

De nannies van 24NANNIES passen ook op vaste basis bij gezinnen in Leiden op. Deze oppas komt bijvoorbeeld een aantal vaste dagen per week voor een langere periode oppassen. Het voordeel hiervan is dat je elke keer een vertrouwd gezicht ziet, wat voor veel rust en regelmaat voor de kinderen zorgt. De nanny kan meestal minimaal 3 maanden achter elkaar oppassen bij je gezin. Interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een professionele oppas tijdens een particulier event in Leiden 

Huwelijk: Vier je een verjaardag of ga je trouwen? Zijn er kinderen aanwezig? Dan kan een nanny niet alleen op de kinderen letten, maar bijvoorbeeld ook spelletjes met ze gaan doen of met ze gaan knutselen. Hierdoor zullen de kids een geweldige dag beleven.

Vakantie: Daarnaast kan je een hoteloppas aanvragen als je op vakantie in Leiden en omgeving bent en graag een dag of een avond met je partner op stap wilt. Deze oppas past op de kinderen in je hotelkamer of andere accommodatie. Reis je juist vanuit Leiden of Schiphol naar het buitenland en kan je wel wat extra hulp gebruiken? Dan is een vakantienanny echt wat voor jou.

Kinderbegeiding tijdens zakelijke evenementen in Leiden 

Zakelijke evenementen: Daarnaast verzorgen de nannies tijdens zakelijke evenementen kinderbegeleiding op maat. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een beurs, een congres, een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Zo kunnen de nannies op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn tijdens een congres. Dit is vooral ideaal voor buitenlandse ouders die hun kinderen meenemen op zakenreis. Daarnaast zorgen onze nannies voor fantastisch vermaak tijdens diverse bedrijfsfeesten en jubilea.

Mediananny: 24NANNIES kan bovendien kinderbegeleiding verzorgen tijdens een filmproductie, televisieopname of fotoshoot. De nanny let in dit geval op het welzijn van het kind en zorgt ervoor dat de kinderen volledig op hun gemak zijn. Verder kan ze helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Leiden

Hostessen: De nannies van 24NANNIES worden ook ingezet als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs. Dankzij hun relevante ervaring en commerciële achtergrond kunnen ze klanten ontvangen en informeren, maar ook producten verkopen. Kijk voor meer informatie over ons hostessen aanbod op deze pagina.

Contact en prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren en variëren per aanvraag. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Omgeving Leiden

Ook in de omgeving van Leiden worden nannies ingezet bij verschillende events, zoals in Oegstgeest, Noordwijk en Katwijk aan Zee.

Laatste vacatures

Hulp nodig?