Vaste en flexibele oppas aan huis

24NANNIES biedt vaste of flexibele oppas aan huis. We kijken mee naar de situatie van de ouders en bieden een oplossing op maat.

Oppas aan huis

24NANNIES biedt vaste of flexibele oppas aan huis. We kijken mee naar de situatie van de ouders en bieden een oplossing op maat. De termijn waarin we een nanny kunnen plaatsen is verschillend per situatie. In de meeste gevallen kan een vaste nanny minimaal 3 maanden of langer achter elkaar oppassen bij jouw gezin. Bijvoorbeeld een nanny die de wachttijd op kan vullen tot de structurele kinderopvang begint of een nanny die tijdelijk kan oppassen bij een wisselend en druk werkrooster van de ouders. De nanny is in die maanden een vertrouwd gezicht en zorgt voor continuïteit en regelmaat voor je kinderen. 

De nannies zijn zeer ervaren en uitgebreid gescreend. Doordat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden, weten we precies wat voor soort nanny je zoekt.

Kosten:
Per aanvraag bieden wij een offerte op maat, onder meer afhankelijk van het soort aanvraag, de duur en andere vereisten. 

Je ontvangt voor de oppasklus altijd de gegevens van de nanny. Indien de tijd het toelaat is het ook mogelijk om de nanny te ontmoeten of een telefonisch kennismakingsgesprek met de nanny te voeren.

De kosten voor het starten van de zoektocht en het plaatsen van de vacature, starten met een aanmeldfee van: €150,00.

Ben je benieuwd of wij je verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en wij reageren zo snel mogelijk! 

Belangrijk: Op de diensten van 24NANNIES is geen kinderopvangtoeslag van toepassing.

Laatste vacatures

Hulp nodig?