Op zoek naar een oppas in Zandvoort?

Oppas in Zandvoort

Lukt het je maar niet om een oppas aan huis in Zandvoort te vinden? Geen nood! 24NANNIES zorgt binnen de kortste keren voor een leuke en gescreende nanny bij jou thuis. Wij vinden het erg belangrijk om regelmatig contact te houden met jullie als gezin en onze nannies, zodat we altijd weten wat er speelt. Op deze manier lukt het ons vrijwel altijd om een ideale match te vinden.

Een vaste oppas in Zandvoort

Wil je graag dat een van onze nannies elke week op vaste tijden komt oppassen? Dat kan! Wij plaatsen je op een wachtlijst en proberen zo snel mogelijk een geschikte oppas voor jou en je kinderen te vinden. Je betaalt pas wanneer we daadwerkelijk een nanny voor je hebben gevonden.

Nannies bij je feestje, huwelijk of jubileum thuis of op het strand

Heb je wat te vieren en wil je graag dat ook de kinderen de tijd van hun leven hebben? De nannies van 24NANNIES zorgen ervoor dat de kinderen een geweldige tijd hebben. Dit kan zowel bij jou thuis als op een van de strandtenten in Zandvoort. Momenteel werken wij onder meer samen met Rapa Nui en Meijer aan Zee, maar er zijn nog veel meer strandtenten waar wij je van dienst kunnen zijn. Bovendien kunnen wij zorgen voor een uitgebreide spelletjes- of knutseltafel met schmink. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of kijk op deze pagina.