Een oppas op locatie en aan huis in Zandvoort

24NANNIES kan je helpen bij de zoektocht naar een vaste oppas in Zandvoort. Een vaste oppas komt voor een langere periode op regelmatige tijden bij je oppassen.

Zoek jij een professionele oppas op locatie of aan huis in Zandvoort? 24NANNIES kan je hierbij helpen. De ervaren en hoog opgeleide nannies komen graag bij je thuis oppassen of kunnen voor verschillende soorten evenementen ingezet worden, bijvoorbeeld als nanny bij een strandfeest, maar ook als kinderbegeleider bij diverse activiteiten.

Een structurele oppas in Zandvoort

Ben je op zoek naar een vaste oppas in Zandvoort? Onze nannies kunnen op regelmatige basis voor een langere periode op je kinderen passen. Zo zorg je ervoor dat je elke keer een vertrouwd gezicht ziet. De nannies zijn doorgaans minimaal 3 maanden achter elkaar beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of met een aanvraag voor een vaste oppas. 

Een professionele nanny in Zandvoort

24NANNIES kan voor jouw gezin ook voor verschillende soorten evenementen en gebeurtenissen een betrouwbare en gescreende nanny verzorgen.

Vakantie: Je kunt bijvoorbeeld een nanny aanvragen wanneer je in een hotel verblijft of tijdens je gehele vakantie in Zandvoort. Door de grote pool van hoog opgeleide nannies vinden wij doorgaans de perfecte match voor jouw aanvraag.

Een nanny of event medewerker bij een strandtent in Zandvoort

Huwelijk: Ga je trouwen aan het strand? Of organiseer je een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje aan zee? Dan kunnen de nannies van 24NANNIES voor een geweldige dag voor de kinderen zorgen. De ervaren nannies letten niet alleen op de kinderen, maar kunnen ook leuke dingen met ze gaan doen. 

Een zakelijk evenement in Zandvoort

Zakelijke evenementen: De nannies en ander personeel kunnen ook ingezet worden bij diverse zakelijke evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een congres, conferentie of bedrijfsuitje. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen, wanneer de ouders aan het werk zijn. Daarnaast is het mogelijk dat de nannies begeleiding bieden bij diverse activiteiten.

Mediananny:Verder kunnen de nannies ingezet worden bij een televisie- of filmproductie, waar kinderen bij betrokken zijn.

Hostessen

Hostessen: Het is daarnaast mogelijk om hostessen bij 24NANNIES aan te vragen. Zij kunnen ondersteuning bieden bij diverse zakelijke evenementen, zoals een congres of conferentie. De hostessen kunnen gasten ontvangen, informatie verschaffen en producten verkopen. Door de commerciële achtergrond en de ervaring van de hostessen zijn zij het perfecte visitekaartje voor een bedrijf of merk. 

Prijzen en contact

De prijzen voor de verschillende diensten zijn op aanvraag. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laatste vacatures

Hulp nodig?