Professionele kinderbegeleiding en oppas aan huis in Wassenaar

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Wassenaar, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Bij 24NANNIES kun je terecht met verschillende aanvragen, variërend van een vaste oppas aan huis tot een nanny bij zakelijke evenementen en kinderbegeleiding tijdens een huwelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote pool aan gescreende en ervaren nannies vinden wij vaak de perfecte kinderbegeleiding aan huis en tijdens verschillende evenementen. Dit kan gaan om particuliere evenementen, zoals een jubileum, maar ook om zakelijke evenementen.

Een vaste oppas in Wassenaar

Zoek je een vaste oppas aan huis in Wassenaar? Dan helpen we je graag. Onze ervaren nannies passen bij veel gezinnen op vaste basis op, ook in Wassenaar. De oppas is meestal minimaal een maand of drie achter elkaar beschikbaar. In deze tijd wordt ze een vertrouwd gezicht voor je kinderen en voor jou. Interesse? Neem dan contact met ons op of lees verder op deze pagina.

Een oppas op locatie bij particuliere evenementen

Onze nannies kunnen ingezet worden bij deze evenementen en gebeurtenissen:

Huwelijk: Wil je graag dat een of meer nannies op de kinderen passen? Vraag dan een weddingnanny bij ons aan. De oppas let op de kinderen, maar kan bijvoorbeeld ook spelletjes met ze gaan doen.

Vakantie: Ben je op vakantie in Wassenaar? Dan kan een hoteloppas je helpen. Zij komt naar de hotelkamer of andere accommodatie om op de kinderen te passen, zodat jij een avondje uit kunt gaan. Ga je juist vanuit Wassenaar of Schiphol op reis? Dan is een vakantienanny ideaal.

24NANNIES verzorgt ook kinderbegeleiding bij diverse feesten, zoals een jubileum of verjaardag. Neem contact op voor meer informatie.

 

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen in Wassenaar

Zakelijke evenementen: Daarnaast is het mogelijk om nannies in te zetten tijdens een zakelijk evenement, zoals een congres, een beurs of een bedrijfsfeest. De nannies kunnen bijvoorbeeld activiteiten voor de kleintjes begeleiden of oppassen op kinderen van buitenlandse klanten en werknemers tijdens een congres.

Mediananny: Een mediananny begeleidt kinderen op de set van een film of televisieprogramma. Zij zorgt ervoor dat de kinderen zich volledig op hun gemak voelen en kan daarnaast helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Wassenaar

Hostessen: Organiseert jouw bedrijf een beurs of conferentie? De hostessen van 24NANNIES maken dit tot een gegarandeerd succes door hun ervaring en expertise. De hostessen kunnen klanten ontvangen, maar ook informeren en producten verkopen.

Contact en prijzen

Na je aanvraag sturen wij een vrijblijvend prijsvoorstel op maat. De prijs is namelijk van meerdere zaken afhankelijk, zoals het soort aanvraag, het aantal nannies, de locatie en de werkzaamheden.

Laatste vacatures

Hulp nodig?