Professionele nannies in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Hoofddorp & Nieuw-vennep, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Op zoek naar een oppas aan huis, op locatie of professionele kinderbegeleiding in Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres! Dankzij onze grote pool van ervaren en hoog opgeleide nannies, kunnen wij de beste kinderbegeleiding voor diverse evenementen en aan huis vinden. Dit kan gaan om particuliere, maar ook om zakelijke evenementen.

Een vaste oppas in Hoofddorp of Nieuw-Vennep

Heb je behoefte aan een nanny die op vaste dagen in de week komt oppassen? Dan helpen we je graag. Onze gescreende en ervaren nannies komen dan op vaste basis bij je oppassen. De meeste nannies zijn minimaal drie maanden achter elkaar beschikbaar. Hierdoor zie je voor een langere periode hetzelfde gezicht, wat erg fijn en vertrouwd voelt voor de hele familie. Neem contact met ons op om een aanvraag te doen.

Een oppas op locatie tijdens een particulier event in Hoofddorp of Nieuw-Vennep

Huwelijk: Wil je graag dat iemand op de kinderen let tijdens een huwelijk, feest of ander particulier evenement? Dan kunnen de nannies van 24NANNIES helpen. Onze nannies passen op de kinderen, maar kunnen bijvoorbeeld ook spelletjes met ze gaan doen. Hierdoor zullen de kinderen een geweldige dag beleven.

Vakantie: Ook als je in een hotel of vakantieadres in Nieuw-Vennep of Hoofddorp verblijft of voor je werk op reis bent, kunnen de nannies van 24NANNIES uitkomst bieden. De hoteloppas komt namelijk naar je accommodatie, waar ze op de kinderen zal passen.

Ga ja vanuit Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Schiphol op reis naar het buitenland, dan kun je een vakantienanny aanvragen. Deze oppas reist met je gezin mee en biedt professionele ondersteuning.

 

Professionele kinderbegeleiding tijdens zakelijke evenementen 

Zakelijke evenementen: Onze ervaren nannies kunnen bovendien ingezet worden bij diverse zakelijke evenementen in Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een congres, een beurs of een bedrijfsfeest. De nannies kunnen de kinderen vermaken bij een feest, maar bijvoorbeeld ook op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn. Dit kan dus ideaal zijn voor buitenlandse werknemers die hun kinderen meenemen op zakenreis.

Mediananny: Daarnaast is het mogelijk om bij 24NANNIES kinderbegeleiding aan te vragen voor een filmopname of fotoshoot. De belangrijkste taak van deze nanny is om op het welzijn van het kind te letten. Daarnaast kan ze ook helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Hoofddorp of Nieuw-Vennep

Hostessen: De nannies werken daarnaast als hostess, bijvoorbeeld op een beurs. De hostessen zijn hoog opgeleid en beschikken doorgaans over een commerciële achtergrond. Hierdoor kunnen ze klanten ontvangen en informeren, maar ook producten verkopen. Neem voor meer informatie over onze hostessen contact met ons op.

Contact en prijzen

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort evenement en de duur van de oppasdienst. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?