Een oppas op locatie en aan huis in Groningen

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Groningen, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Ben je op zoek naar een vaste oppas thuis of een nanny tijdens een huwelijk, feest of zakelijk evenement? 24NANNIES kan je helpen! Onze ervaren nannies verzorgen al jaren kinderbegeleiding bij diverse soorten evenementen en aan huis. Dit kan gaan om particuliere evenementen, zoals een jubileum, maar ook om zakelijke evenementen.

Vaste nannies in Groningen

Een oppas van 24NANNIES kan vast in Groningen komen oppassen. Deze nanny zorgt bijvoorbeeld voor een aantal maanden meerdere dagen per week voor je kinderen. Het voordeel hiervan is dat jij en je kinderen iedere keer weten wie er komt oppassen, wat voor veel rust zorgt. De nanny is meestal minimaal drie maanden achter elkaar beschikbaar. Meer informatie vind je op deze pagina.

Een oppas op locatie bij particuliere events in Groningen

Heb je iets te vieren en komen er kinderen? Dan is een evenementen oppas ideaal. Zij let niet alleen op de kinderen, maar doet ook leuke dingen met ze. Wij verzorgen onder meer nannies bij de volgende soorten events:

  • Verjaardagen
  • Jubilea
  • Huwelijken
  • Andere particuliere feesten

Vakantie: Onze nannies gaan daarnaast met veel gezinnen mee op reis als vakantie oppas. Deze nanny zorgt voor een comfortabele reis voor zowel je kinderen als voor jou. Eenmaal aangekomen op het vakantieadres kan de nanny verschillende taken op zich nemen. Ze kan op de kinderen passen wanneer jij met je partner uit eten gaat of een lunch voor de kids verzorgen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een nanny aan te vragen wanneer je in een hotel in Groningen verblijft. 

Een oppas op locatie bij zakelijke evenementen in Groningen

Zakelijke evenementen: Bij zakelijke evenementen zorgen onze nannies ook voor perfecte kinderbegeleiding. Zij kunnen bijvoorbeeld op kinderen passen tijdens een congres of beurs maar ook activiteiten organiseren tijdens een bedrijfsfeest. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn als er buitenlandse klanten of werknemers voor een corporate event naar Groningen komen en hun kinderen meenemen. De oppas kan overigens ook in de accommodatie van het zakelijke bezoek oppassen.

Mediananny: Daarnaast kunnen de nannies ingezet worden tijdens filmopnames of fotoshoots. De nannies zorgen ervoor dat de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen en kunnen ze daarnaast helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Groningen

Hostessen: Heb je behoefte aan ander personeel? De nannies zijn ook inzetbaar als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs. Ze kunnen gasten ontvangen, maar ook producten verkopen en informatie verschaffen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Contact en prijzen

De prijzen verschillen per aanvraag en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort evenement. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laatste vacatures

Hulp nodig?