Oppas Nederland

Ben je op zoek naar een structurele oppas in Nederland? Of een nanny terwijl je op vakantie bent of op zakenreis?

De 24NANNIES high end nanny service kan u helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een geschikte nanny voor jouw kinderen vinden. De nannies hebben veel ervaring met oppassen, worden uitgebreid gescreend, zijn goed opgeleid en spreken naast Nederlands ook Engels en/of een andere taal.

Structurele nanny

Woon je in Nederland, bijvoorbeeld als expat? 24NANNIES kan een structurele nanny voor jouw gezin werven. Deze nanny past structureel op de kinderen, bijvoorbeeld twee of drie dagen per week. In de meeste gevallen kan de nanny minimaal 3 maanden achter elkaar op jouw kinderen passen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Een nanny tijdens je vakantie in Nederland

Vakantie: Een nanny kan je helpen met verschillende taken tijdens een vakantie. Ze kan bijvoorbeeld de hele vakantie bij je gezin blijven of een avond op de kinderen passen in de hotelkamer of appartement, zodat bijvoorbeeld jij en je partner uit eten kunnen gaan. De nanny kan ook helpen als je op reis bent in Nederland of naar een ander land. Dankzij de nanny kun je volledig genieten van een ontspannen vakantie met jou kinderen aan je zij.

Een oppas tijdens je zakenreis in Nederland

Zakelijke evenementen: Als je met je gezin naar een conferentie of congres in Nederland reist, kan een oppas op de kinderen passen terwijl jij aan het werk bent. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld met je baby op reis wilt. De oppas kan de hele dag op de kinderen passen of alleen gedurende een bepaalde periode van de dag. Op deze manier heb je een productieve zakenreis naar Nederland. Voor meer informatie kun je terecht op deze pagina.

Prijzen en contact

De prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van factoren zoals de locatie, de duur van een aanvraag en de taken. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Laatste vacatures

Hulp nodig?