Contact

Neem contact op met ons team

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een oppas aan huis?

Stap 1.
Maak snel en gemakkelijk een gezinsprofiel aan en betaal de inschrijfkosten. Vraag naar wens om een intakegesprek, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Stap 2.

Doe een aanvraag bij onze planners! Zij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van een leuke oppas.

Is kinderopvangtoeslag van toepassing bij 24NANNIES?

Nee, wij werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. Zowel voor oppas aan huis als voor oppas bij evenementen of op locatie via ons is kinderopvangtoeslag niet van toepassing.

Wat betaal ik voor een avondje oppas?

Simpel!

Per boeking brengen wij €17,50,- boekingskosten in rekening. Hiernaast betaal je de nanny het standaard uurloon van minimaal €8,- per uur.

Boek je vaak een oppas bij 24NANNIES? Pas dan de 10x, 25x of 50x oppaskaart toe op je toekomstige boekingen en geniet van fijne korting per oppasdag.

Meer weten over de tarieven? Kijk op onze Prijs pagina.

Rekenvoorbeeld

Na het inschrijven van je gezin, boek je de oppas. Hiervoor worden boekingskosten per oppasdag in rekening gebracht. Deze zijn los te voldoen of vooraf te betalen met de aanschaf van een oppaskaart. Daarnaast betaal je de nanny aan het einde van de oppasdag haar uurloon. Een rekenvoorbeeld is als volgt:

Oppas op zaterdagavond voor 6 uur:

1 strip van de 25x Oppaskaart = €11,96 + (6 uur x €9) = €65,96

* dit rekenvoorbeeld is gebaseerd op een nanny mét EHBO diploma 
Hoe worden de nannies gescreend?

Onze nannies worden zéér uitgebreid gescreend. Wij kijken onder andere naar:

  • Algehele oppaservaring en in het specifiek ervaring met baby’s
  • 2 telefonische referenties van oppasgezinnen
  • bewijs van aansprakelijkheidsverzekering
  • karakter
  • Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht
  • EHBO of een relevante opleiding is een pré
  • Overige kindgerelateerde werkervaringen

De nannies worden uitgenodigd voor een gesprek bij een van onze Nanny Scouts en uitgebreid gescreend op basis van de aangeleverde informatie. Als de nanny door de screening heen is en wij haar goed bij de profielen van onze gezinnen vinden passen, wordt de nanny toegevoegd aan ons netwerk waaruit de gezinnen kiezen!

Hoe werkt de oppaskaart?

Eenmaal ingeschreven als gezin, boek je bij onze planners een oppas. Hiervoor worden boekingkosten per oppasdag in rekening gebracht.
Boekingskosten kun je los betalen na elke boeking, of vooraf betalen door een Oppaskaart af te nemen. Een oppaskaart wordt van te voren betaald en voorziet je van een gekozen aantal strippen waarmee je de boekingskosten dekt. Betalen met de oppaskaart is altijd goedkoper dan de kosten van een losse boeking.

Voorbeeld:

Oppas voor overdag = 1 strip

Oppas voor een avond = 1 strip

Oppas voor een dag + nacht = 2 strippen

De hoogte van de boekingskosten bepaal je dus geheel zelf, door een oppaskaart naar wens te kiezen.

Hoe boek ik een oppas voor op een evenement of op locatie?

Vul het online formulier in met je aanvraag en wij zorgen voor de perfecte kinderbegeleiding op jouw kinderfeestje, bruiloft, bedrijfsborrelverjaardag, bij het hotel waar u verblijft of tijdens je vakantie.

Wil je ook graag dat wij de materialen regelen voor de activiteiten? Dat kan! Samen met onze events partner verzorgen wij de leukst mogelijke spellen en activiteiten – van touwtrekken en knutselen tot springkussens en waterglijbanen!

Hoe word ik nanny bij 24NANNIES?

Ben je dol op kinderen en lekker ondernemend? Als nanny bij 24NANNIES heb je oppasopdrachten bij de allerleukste gezinnen, maar ook voor exclusieve opdrachtgevers. Denk aan oppassen aan huis, begeleiden bij kinderevenementen, knutselen of activiteiten begeleiden bij een bruiloft of groepen kinderen vermaken op het strand. Maar ook met een gezin mee op vakantie of oppassen bij een hotel! Alles is mogelijk! Wij bieden zowel vaste banen als werk op oproepbasis tegen een passend en goed loon.

Daarnaast geniet je als 24NANNY van leuke kortingen en aanbiedingen bij de vele partners van 24NANNIES en bouw je onwijs aan je netwerk. Dankzij de goede screening bij zowel de nannies als bij de gezinnen, zijn de matches die gemaakt worden door de planners vaak voor herhaling vatbaar en ook zeker een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en netwerk.

Wil jij nanny worden voor 24NANNIES? Vul dan het online aanmeldformulier in en wij nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

24NANNIES

Tel: +31 6 82 14 81 33
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00.

KvK: 61277401