Contact

Neem contact op met ons team

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

24NANNIES

Tel: +31 6 82 14 81 33
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00.

KvK: 61277401

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een oppas aan huis?

Stap 1.
Maak snel en gemakkelijk een gezinsprofiel aan en betaal de inschrijfkosten. Vraag naar wens om een intakegesprek, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Stap 2.

Doe een aanvraag bij onze planners! Zij helpen je graag persoonlijk bij het vinden van een leuke oppas.

Wat betaal ik voor een avondje oppas?

Simpel!

Per boeking brengen wij €17,50,- boekingskosten in rekening. Hiernaast betaal je de nanny het standaard uurloon van minimaal €8,- per uur.

Boek je vaak een oppas bij 24NANNIES? Pas dan de 10x, 25x, 50x of 100x oppaskaart toe op je toekomstige boekingen en geniet van fijne korting per oppasdag.

Meer weten over de tarieven? Kijk op onze Prijs pagina.

Hoe worden de nannies gescreend?

Onze nannies worden zéér uitgebreid gescreend. Wij kijken onder andere naar:

  • oppaservaring
  • 2 referenties van oppasgezinnen
  • bewijs van aansprakelijkheidsverzekering
  • karakter
  • Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht
  • EHBO of een relevante opleiding is een pré

De nannies worden uitgenodigd voor een gesprek bij een van onze Nanny Talent Scouts en uitgebreid gescreend op basis van de aangeleverde informatie. Als de nanny door de screening heen is en wij haar goed bij de profielen van onze gezinnen vinden passen, wordt de nanny toegevoegd aan ons netwerk waaruit de gezinnen kiezen!

Hoe boek ik een oppas voor op een evenement?

Vul het online formulier in met je aanvraag en wij zorgen voor de perfecte kinderbegeleiding op jouw kinderfeestje, bruiloft, bedrijfsborrelverjaardag, etc.

Wil je ook graag dat wij de materialen regelen voor de activiteiten? Dat kan! Samen met onze events partner verzorgen wij de leukst mogelijke benodigdheden – van touwtrekken en knutselen tot springkussens en waterglijbanen!

Hoe word ik nanny bij 24NANNIES?

Ben je dol op kinderen en lekker ondernemend? Als nanny bij 24NANNIES heb je oppasopdrachten bij de allerleukste gezinnen en opdrachtgevers. Denk aan oppassen aan huis, begeleiden bij kinderevenementen, knutselen of activiteiten begeleiden bij een bruiloft of groepen kinderen vermaken op het strand. Alles is mogelijk! Wij bieden zowel vaste baantjes als werk op oproepbasis tegen een goed loon.

Daarnaast geniet je als 24NANNY van leuke kortingen en aanbiedingen bij de vele partners van 24NANNIES.

Wil jij nanny worden voor 24NANNIES? Stuur dan je motivatie, CV en 2 referenties van oppasgezinnen naar werken@24nannies.nl en wij nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

Is kinderopvangtoeslag van toepassing bij 24NANNIES?

Nee, wij werken volgens de regeling dienstverlening aan huis. Zowel voor oppas aan huis als voor oppas bij evenementen via ons is kinderopvangtoeslag niet van toepassing.