Contact

Neem contact op

24NANNIES

Tel: 06 50 58 76 97
KvK: 61277401

Neem contact op met ons team

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een oppas aan huis?

Stap 1.
Maak snel en gemakkelijk een gezinsprofiel aan in het boekingssysteem en betaal de inschrijfkosten. Vraag naar wens om een intakegesprek, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Stap 2.
Boek een oppas online in het boekingssysteem op basis van een uitgebreid profiel, beschikbaarheid en een persoonlijk verhaaltje.

OF

Ga voor persoonlijk contact en doe een aanvraag bij onze planners! Zij helpen je graag bij het vinden van een leuke oppas!

Stap 3.
Bevestig de boeking en betaal direct online met één druk op de knop.

Wat betaal ik voor een avondje oppas?

Simpel!

Per boeking brengen wij €15,- boekingskosten in rekening. Hiernaast betaal je de nanny het standaard uurloon van €8,- per uur.

Boek je vaak een oppas bij 24NANNIES? Pas dan de 10x oppaskaart toe op de komende 10 boekingen en geniet van fijne korting. Dit geldt natuurlijk ook voor de boekingen die je aanvraagt via onze planners.

Meer weten over de tarieven? Kijk op onze Prijs pagina.

Hoe kan ik snel online een betrouwbare oppas boeken?

Stap 1.

Meld je gemakkelijk en snel online aan en maak een gezinsprofiel aan. De aanmeldkosten bedragen eenmalig €15,-.

Stap 2.

Bekijk de beschikbaarheid van onze gescreende nannies in het online boekingssysteem en kies een nanny die past bij jouw gezin op basis van een persoonlijk verhaal, persoonsomschrijving en ervaring.

Stap 3.

Boek de nanny en betaal de bemiddelingskosten met één druk op de knop. Hierna ontvang je de boekingsbevestiging met de contactgegevens van de gekozen nanny.

Stap 4.

Geef de nanny een beoordeling na afloop van de oppasdienst en betaal de nanny.

Welke evenementen kan ik bezoeken met mijn kinderen?

In onze evenementenkalender is per week te zien bij welke evenementen onze nannies te vinden zijn voor kindervermaak. Neem een kijkje en kom gezellig langs bij een van onze events in Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal Strand en Zandvoort aan Zee!

Meer weten over onze event-partners of informatie aanvragen voor een samenwerking? Kijk dan op onze Partner pagina.

Hoe worden de nannies gescreend?

Onze nannies worden zéér uitgebreid gescreend. Wij kijken onder andere naar:

  • oppaservaring
  • 2 referenties van oppasgezinnen
  • minimaal 17 jaar of ouder
  • bewijs van aansprakelijkheidsverzekering
  • karakter
  • EHBO, Verklaring Omtrent het Gedrag of relevante opleiding is een pré

De nannies worden uitgenodigd voor een gesprek bij een van onze Nanny Talent Scouts en uitgebreid gescreend op basis van de aangeleverde informatie. Als de nanny door de screening heen is en wij haar goed bij de profielen van onze gezinnen vinden passen, wordt de nanny toegevoegd aan ons netwerk waaruit de gezinnen kiezen!

Hoe boek ik een oppas voor op een evenement?

Vul het online formulier in met je aanvraag en wij zorgen voor de perfecte kinderbegeleiding op jouw kinderfeestje, bruiloft, bedrijfsborrelverjaardag, etc.

Wil je ook graag dat wij de materialen regelen voor de activiteiten? Dat kan! Samen met onze events partner verzorgen wij de leukst mogelijke benodigdheden – van touwtrekken en knutselen tot springkussens en waterglijbanen!

Hoe word ik nanny bij 24NANNIES?

Ben je dol op kinderen en lekker ondernemend? Als nanny bij 24NANNIES heb je oppasopdrachten bij de allerleukste gezinnen en opdrachtgevers. Denk aan oppassen aan huis, begeleiden bij kinderevenementen, knutselen of activiteiten begeleiden bij een bruiloft of groepen kinderen vermaken op het strand. Alles is mogelijk! Wij bieden zowel vaste baantjes als werk op oproepbasis tegen een goed loon.

Daarnaast geniet je als 24NANNY van leuke kortingen en aanbiedingen bij de vele partners van 24NANNIES.

Wil jij nanny worden voor 24NANNIES? Stuur dan je motivatie, CV en 2 referenties van oppasgezinnen naar werken@24nannies.nl en wij nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

Is kinderopvangtoeslag van toepassing bij 24NANNIES?

24NANNIES is een oppasbemiddelaar die nannies inzet die werken volgens de regeling dienstverlening aan huis. Zowel voor oppas aan huis als voor oppas bij evenementen via ons is kinderopvangtoeslag niet van toepassing.