Een professionele oppas en kinderbegeleiding in Het Gooi

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Het Gooi, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Ben je op zoek naar professionele kinderbegeleiding of een nanny aan huis in Het Gooi? Dan kan 24NANNIES je helpen. 24NANNIES beschikt over jarenlange ervaring en een grote pool van gescreende en hoog opgeleide nannies, die veel ervaring hebben. De nannies kunnen op vaste basis bij je thuis oppassen, helpen bij particuliere events (zoals bijvoorbeeld een bruiloft) of kinderbegeleiding bieden tijdens zakelijke evenementen.

Een vaste oppas aan huis in het Gooi

Zoek je een vaste oppas, die op regelmatige basis en voor een langere periode op komt passen? Dan helpt 24NANNIES je graag. Een vaste oppas is ideaal als je voor rust en regelmaat voor je kinderen wilt zorgen. Zij zien namelijk iedere keer hetzelfde gezicht. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een vaste oppas in het Gooi, zoals in Hilversum, Naarden of Bussum. De oppas kan in de meeste gevallen minimaal 3 maanden achter elkaar oppassen.

Een oppas in Het Gooi tijdens particuliere evenementen
 

Huwelijk: Als je je een verjaardag, jubileum of huwelijk viert en graag wilt dat er professionele kinderbegeleiding aanwezig is, kunnen de nannies van 24NANNIES uitkomst bieden. Ze kunnen op de kinderen passen, maar bijvoorbeeld ook leuke activiteiten met ze ondernemen, denk aan schminken en knutselen. Hierdoor zullen de kids een geweldige dag beleven en de ouders ongestoord kunnen genieten.

Vakantie: Daarnaast is het mogelijk om een hoteloppas aan te vragen als je op vakantie bent in Het Gooi en graag een avondje uit wilt met je partner of vrienden. Verder is het mogelijk om een vakantienanny mee te nemen op reis naar het buitenland vanuit Het Gooi of Schiphol.

Een nanny tijdens zakelijke evenementen
 

Zakelijke evenementen: 24NANNIES biedt ook begeleiding tijdens diverse zakelijke evenementen, de nannies helpen hier bij de opvang en het vermaken van de kinderen. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn tijdens een conferentie of congres. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn voor buitenlandse gasten die met kinderen reizen. Bovendien, kunnen onze nannies de kinderen vermaken tijdens bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten.

Kinderbegeleiding tijdens een opname of fotoshoot in Het Gooi

Mediananny: Wanneer er een fotoshoot, film- of televisieopname met kinderen is, is het erg fijn om te beschikken over professionele kinderbegeleiding. De nanny zorgt er te allen tijde voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en kan ze daarnaast begeleiden bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Het Gooi

Hostessen: De nannies kunnen daarnaast ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs. De hostessen hebben veel ervaring en doorgaans een commerciële achtergrond. Hierdoor kunnen ze niet alleen gasten ontvangen en informeren, maar ook producten verkopen.

Prijzen en Contact

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort event en de duur van de oppasdienst. 

Locaties

De nannies komen in heel het Gooi oppassen, zoals in Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen.

Laatste vacatures

Hulp nodig?