Buddies & Hulpvrienden voor ouderen

24GRANNIES biedt een uitgebreid bestand van betrouwbaar en gekwalificeerd personeel, door heel Nederland. Denk hierbij aan zorgzame buddies die aan huis langs komen, voor onder andere boodschappenassistentie, taxi ritjes, hulp bij belangrijk papierwerk, licht huishoudelijke taken en het maken van een diner of lunch. Ben jij mantelzorger of zoek jij een helpende hand bij de dagelijkse ondersteuning voor jouw ouders? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

 

Onze Buddies

Dankzij ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerd personeel, vinden wij doorgaans snel een goede match voor jouw vader, moeder, opa of oma.
Bij 24GRANNIES is onze missie eenvoudig en hartverwarmend: we streven ernaar een warme, ondersteunende gemeenschap te creëren voor ouderen en grootouders in Nederland. Ons doel is om een glimlach te toveren op het gezicht van elke senior door hen te verbinden met gelijkgestemde buddies en hulpvrienden. We willen ouderen helpen om een actief en sociaal leven te behouden, en tegelijkertijd mantelzorgers ontlasten en ondersteunen.

 

 

 

Contact opnemen

Heb jij behoefte aan extra hulp van een echte aanpakker? Of liever iemand die langs komt voor een spelletjesmiddag terwijl jij de belangrijke zaken regelt voor jouw familielid?

Aanvragen van jouw Buddy Nieuws

Onze medewerkers werken onder andere voor

Hulp nodig?