Over 24Nannies

24NANNIES biedt al 6 jaar een waterdicht systeem voor de allerleukste en kwalitatief beste kinderoppas. 24NANNIES is actief in heel Nederland en op Ibiza en werkt met een groot internationaal klantenbestand. 24NANNIES is gespecialiseerd in oppas aan huis en op locatie. Wij verzorgen bijvoorbeeld medewerkers voor bij een (bedrijfs)evenement, op vakantie of in een hotel, of gewoon fijn aan huis.

24NANNIES is een oppasbemiddelingsbureau dat al jarenlang ouders, bedrijven en nannies bij elkaar brengt. Wij weten hoe lastig het kan zijn om professionele kinderbegeleiding te vinden tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, film-shoot, huwelijk of ander evenement. Daarom hebben wij een grote pool van gescreende en ervaren nannies die bij verschillende soorten situaties en evenementen kunnen helpen.

De missie van 24NANNIES is om goed te zorgen voor hetgeen waar jij het meeste van houdt. Dit doen wij door een hoge mate van persoonlijk contact en het unieke personele netwerk. Dit netwerk bestaat uit zeer ervaren, professionele, enthousiaste, flexibele en betrouwbare medewerkers, die op veel verschillende wijzen inzetbaar zijn.

HET NETWERK VAN 24NANNIES

Het netwerk van 24NANNIES bestaat uit enthousiaste medewerkers die breed inzetbaar zijn als kinderbegeleiders of bijvoorbeeld als hostess. Bij 24NANNIES proberen we zoveel mogelijk persoonlijk contact te hebben met de gezinnen, bedrijven en de nannies, zodat wij weten wat de wensen en kwalificaties zijn. Hierdoor kunnen wij uit onze grote pool van personeel snel een ideale match voor je gezin of je bedrijf vinden.

Op basis van je aanvraag gaan wij op zoek naar een nanny, evenement medewerker of ander personeel. Wij houden hierbij rekening met de wensen en eisen en zoeken een nanny of medewerker die goed bij je gezin, het soort evenement of het bedrijf past. Dankzij ons grote en diverse netwerk vinden wij in de meeste gevallen snel de ideale match!

SCREENING & RECRUITMENT

Alle nannies en ander personeel worden uitgebreid gescreend. Er wordt onder meer gekeken naar referenties en relevante ervaring. Daarnaast moeten alle nannies in het bezit zijn van een recente Verklaring Omtrent het Gedrag. Daarnaast worden de nannies uitgenodigd voor een gesprek, zodat wij de drijfveren kunnen bespreken en een volledige indruk kunnen krijgen.

Buiten het recruiten en screenen van nannies, zijn wij in meerdere branches actief. Zo kunnen wij personeel voor de kinderopvang recruiten of hostessen tijdens bijvoorbeeld een beurs verzorgen. Wij stellen hoge eisen aan het personeel, waardoor wij een ervaren en hoogopgeleid netwerk aan medewerkers hebben.

Het 24NANNIES team

Marleen

Marleen is de oprichtster van 24NANNIES, met haar jarenlange ervaring met recruitment, werving en selectie zag zij een oplossing voor het oppasprobleem door ouders te linken aan haar sociale netwerk van zorgzame & ambitieuze meiden. Daarnaast ontwikkelde zij dankzij haar event management- & media ervaring de 24NANNIES oppas service op locatie en bij evenementen. In contact komen met Marleen? marleen@24nannies.nl

Marleen van Doremalen

OWNER & FOUNDER
thomas

Thomas is het strategische en financiele brein achter 24NANNIES. Met zijn achtergrond in economie, bedrijfskunde en financiën helpt hij bij het maken van goede beslissingen voor lange én korte termijn. Thomas zorgt daarmee voor een stabiele basis en voor de automatisering van de planning- en boekingsprocessen. Direct in contact komen met Thomas? thomas@24nannies.nl

Thomas Pigeaud

FINANCE & STRATEGY A.I.
Schermafbeelding 2019-12-06 om 21.05.27

Carmen is hoofd van het marketingteam van 24NANNIES. Met haar ruime kennis van de doelgroep en fijne gevoel voor styling weet zij de beste campagnes te bedenken en visueel te ondersteunen. Direct in contact komen met Carmen? Mail naar info@24nannies.nl

Carmen Admiraal

MARKETING A.I.

Melanie Straathof

Event Coordinator

Mechteld van Oosten

Opvoedingsondersteuner