Over 24Nannies

24NANNIES biedt al 5 jaar een waterdicht systeem voor de allerleukste en kwalitatief beste kinderoppas. Daarnaast is 24NANNIES sinds januari 2018 actief in heel Nederland en op Ibiza. Wil jij op elk moment verzekerd zijn van een fijne oppas die precies past bij jouw familie of een goede kinderleidster voor een evenement, dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres.

24NANNIES is een oppasbemiddelingsbureau dat al jarenlang ouders en nannies bij elkaar brengt. Omdat we weten hoe lastig het voor ouders kan zijn om bij een afspraak of een spontaan avondje uit een oppas te vinden die ook nog eens goed past bij het gezin, bieden wij de ideale match. Ook kinderbegeleiding bij evenementen en uitgebreid entertainment zijn via ons binnen een handomdraai geregeld.

De visie van 24NANNIES is ouders van jonge kinderen door middel van persoonlijk contact en het unieke personele netwerk de zorg voor de kinderen tijdelijk uit handen te nemen. Het netwerk bestaat uit zeer ervaren, professionele, enthousiaste, flexibele en betrouwbare nannies die zowel inzetbaar zijn op evenementen als aan huis (op oproep en vaste basis) en kinderen een fantastische tijd bezorgen.

HET NETWERK VAN 24NANNIES

‘Taking child care to the next level.’

Persoonlijk contact met gezinnen en nannies staat zeer hoog in het vaandel bij 24NANNIES. De planners doen er alles aan om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen bij gezinnen thuis en van de ervaringen die de gezinnen en nannies met elkaar hebben. Doordat we ouders spreken en leren kennen, hebben we een heel goed beeld van het type nanny dat bij de gezinnen past. Maak een gezinsprofiel aan in ons boekingssyssteem en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast houden we enorm van feedback, zodat wij onze diensten te allen tijde optimaal kunnen aanbieden. Zodra je een opmerking, suggestie of oppasverhaal hebt, kun je dit direct kwijt via de mail of het contactformulier.

SCREENING

Alle nannies komen bij onze nanny talent scouts langs voor een uitgebreide screening en leveren minimaal 2 referenties van oppasgezinnen aan. Wij gaan uitgebreid met de nanny in gesprek en leggen een extra focus op de oppaservaring met het aantal kinderen en de leeftijden van die kinderen. Hierbij leggen we de nadruk op ervaring met babies van 0-6 maanden, 6-12 maanden en 12-24 maanden. Verder vragen we de oppas om alle mogelijke relevante documenten zoals een ID, rijbewijs en aansprakelijkheidsverzekering en registreren wij het wanneer zij in het bezit zijn van bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent het Gedrag of Kinder EHBO.

Op basis van dit gesprek maken we samen met de nanny een profiel aan. Dit profiel is live en wordt up to date gehouden door de planners. Alle opmerkingen van ouders worden verzameld en als referentie toegevoegd. Op verzoek toegankelijk voor alle ingeschreven ouders en omvat alles wat je als ouder wilt weten. Wanneer je als ouder graag meer wilt weten over een oppas, stel je vraag dan direct aan een van onze planners.

Het 24NANNIES team

Marleen

Marleen is de oprichtster van 24NANNIES, met haar jarenlange ervaring met recruitment, werving en selectie zag zij een oplossing voor het oppasprobleem door ouders te linken aan haar sociale netwerk van zorgzame & ambitieuze meiden. Daarnaast ontwikkelde zij dankzij haar event management- & media ervaring de 24NANNIES oppas service op locatie en bij evenementen. In contact komen met Marleen? marleen@24nannies.nl

Marleen van Doremalen

OWNER & FOUNDER
thomas

Thomas is het strategische en financiele brein achter 24NANNIES. Met zijn achtergrond in economie, bedrijfskunde en financiën helpt hij bij het maken van goede beslissingen voor lange én korte termijn. Thomas zorgt daarmee voor een stabiele basis en voor de automatisering van de planning- en boekingsprocessen. Direct in contact komen met Thomas? thomas@24nannies.nl

Thomas Pigeaud

FINANCE & STRATEGY A.I.
logovierkant

Carmen is hoofd van het marketingteam van 24NANNIES. Met haar ruime kennis van de doelgroep en fijne gevoel voor styling weet zij de beste campagnes te bedenken en visueel te ondersteunen. Direct in contact komen met Carmen? Mail naar info@24nannies.nl

Carmen Admiraal

MARKETING A.I.

Melanie Straathof

Event Coordinator

Mechteld van Oosten

Opvoedingsondersteuner

Florianne Koudstaal

Account Manager

Rebecca

Planner

Iris

Planner

Rosan

Planner