Over 24Nannies

Op zoek naar de allerbeste kinderoppas, waar je ook bent? Bij 24NANNIES zorgen wij al 9 jaar lang voor een waterdicht systeem en een ongeëvenaarde service. Of je nu in Nederland, Ibiza of Dubai bent, wij staan voor je klaar met ons uitgebreide internationale klantenbestand. Bij ons vind je de hoogwaardige kinderoppas die perfect past bij jouw behoeften.

Met specialisatie in oppas aan huis en op locatie, bieden wij betrouwbare oppassers voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een (bedrijfs)evenement, een ontspannen vakantie, een luxe hotelverblijf of gewoon thuis, bij 24NANNIES zorgen we voor de perfecte oplossing.

Waterdicht

Al 9 jaar De Beste Kinderoppas Met Wereldwijde Service

Bij 24NANNIES ben je verzekerd van een waterdicht systeem voor de allerleukste en hoogwaardige kinderoppas. Of je nu in Nederland, Ibiza of Dubai bent, wij staan voor je klaar met ons grote internationale klantenbestand. Met specialisatie in oppas aan huis en op locatie, regelen wij betrouwbare oppassers voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een (bedrijfs)evenement, vakantie, hotelverblijf of gewoon thuis, bij 24NANNIES zorgen we voor de perfecte oplossing.

Samenbrengen

Op zoek naar professionele kinderbegeleiding voor elk evenement? Wij hebben een grote pool van gescreende en ervaren nannies. Van bedrijfsfeesten tot huwelijken en film-shoots, brengen wij ouders, bedrijven en nannies samen voor onvergetelijke momenten!

Persoonlijk

De missie van 24NANNIES is om goed te zorgen voor hetgeen waar jij het meeste van houdt. Dit doen wij door een hoge mate van persoonlijk contact en het unieke personele netwerk. Dit netwerk bestaat uit zeer ervaren, professionele, enthousiaste, flexibele en betrouwbare medewerkers, die op veel verschillende wijzen inzetbaar zijn.

Het netwerk van 24NANNIES

Bij 24NANNIES geloven we in het belang van persoonlijk contact. Ons uitgebreide netwerk van enthousiaste medewerkers staat klaar om jou te ondersteunen als oppas, kinderbegeleider, persoonlijk assistent of zelfs als hostess. We hechten waarde aan jouw wensen en kwalificaties, en streven ernaar om de perfecte match te vinden uit onze grote pool van gekwalificeerd personeel. Ontdek de kracht van ons netwerk en laat 24NANNIES jouw gezin of bedrijf versterken.

Op basis van je aanvraag gaan wij op zoek naar een nanny, evenement medewerker of ander personeel. Wij houden hierbij rekening met de wensen en eisen en zoeken een nanny of medewerker die goed bij je gezin, het soort evenement of het bedrijf past. Dankzij ons grote en diverse netwerk vinden wij in de meeste gevallen snel de ideale match!

Het 24NANNIES team

Screening & recruitment

Bij 24NANNIES nemen we de veiligheid en kwaliteit van onze nannies serieus. Elke nanny en ander personeel ondergaan een uitgebreid screeningsproces. We checken referenties, relevante ervaring en vereisen een recente Verklaring Omtrent het Gedrag. Pas als alles in orde is, nodigen we nannies uit voor een persoonlijk gesprek. Op die manier leren we hun motivaties kennen en krijgen we een volledig beeld. Vertrouw op ons zorgvuldige selectieproces voor betrouwbare en gepassioneerde nannies!

Bij 24NANNIES gaan we verder dan alleen het werven en screenen van nannies. We zijn actief in diverse branches, waaronder kinderopvang en evenementen. Of je nu op zoek bent naar professioneel personeel voor kinderopvang of getalenteerde hostesses voor een beurs, wij hebben het allemaal in huis. Ons team bestaat uit ervaren en hoogopgeleide professionals die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Ontdek ons uitgebreide netwerk van topmedewerkers!

Naar 24Around
Hulp nodig?