Over 24 Nannies

Professionele en kwalitatief goede oppas!

Waterdicht

24NANNIES biedt al 8 jaar een waterdicht systeem voor de allerleukste en kwalitatief beste kinderoppas. 24NANNIES is actief in heel Nederland, op Ibiza en in Dubai, waarbij we werkt met een groot internationaal klantenbestand. 24NANNIES is gespecialiseerd in oppas aan huis en op locatie. Wij verzorgen bijvoorbeeld medewerkers voor bij een (bedrijfs)evenement, op vakantie of in een hotel, of gewoon fijn aan huis.

Samenbrengen

24NANNIES is een oppasbemiddelingsbureau dat al jarenlang ouders, bedrijven en nannies bij elkaar brengt. Wij weten hoe lastig het kan zijn om professionele kinderbegeleiding te vinden tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, film-shoot, huwelijk of ander evenement. Daarom hebben wij een grote pool van gescreende en ervaren nannies die bij verschillende soorten situaties en evenementen kunnen helpen

Persoonlijk

De missie van 24NANNIES is om goed te zorgen voor hetgeen waar jij het meeste van houdt. Dit doen wij door een hoge mate van persoonlijk contact en het unieke personele netwerk. Dit netwerk bestaat uit zeer ervaren, professionele, enthousiaste, flexibele en betrouwbare medewerkers, die op veel verschillende wijzen inzetbaar zijn.

Het netwerk van 24 nannies

Het netwerk van 24NANNIES bestaat uit enthousiaste medewerkers die breed inzetbaar zijn als oppas, kinderbegeleider, persoonlijk assistent of bijvoorbeeld als hostess. Bij 24NANNIES proberen we zoveel mogelijk persoonlijk contact te hebben met de gezinnen, bedrijven en de nannies, zodat wij weten wat de wensen en kwalificaties zijn. Hierdoor kunnen wij uit onze grote pool van personeel snel een ideale match voor je gezin of je bedrijf vinden.

Op basis van je aanvraag gaan wij op zoek naar een nanny, evenement medewerker of ander personeel. Wij houden hierbij rekening met de wensen en eisen en zoeken een nanny of medewerker die goed bij je gezin, het soort evenement of het bedrijf past. Dankzij ons grote en diverse netwerk vinden wij in de meeste gevallen snel de ideale match!

Het 24Nannies team

Screening & recruitment

Alle nannies en ander personeel worden uitgebreid gescreend. Er wordt onder meer gekeken naar referenties en relevante ervaring. Daarnaast moeten alle nannies in het bezit zijn van een recente Verklaring Omtrent het Gedrag. Na dat dit allemaal in orde is worden de nannies uitgenodigd voor een gesprek, zodat wij de drijfveren kunnen bespreken en een volledige indruk kunnen krijgen.

Buiten het werven en screenen van nannies, zijn wij actief in meerdere branches. Zo kunnen wij personeel werven voor de kinderopvangbranche of bijvoorbeeld hostesses leveren tijdens een beurs. Wij stellen hoge eisen aan ons personeel, daarom beschikken wij over een ervaren en hoog opgeleid netwerk van medewerkers.

Naar 24Around
Hulp nodig?