Villas

24VILLAS focust zich op het bemiddelen tussen vraag en aanbod in de huizenmarkt in het hoge segment, binnen het eigen netwerk. Leg jouw vraag bij ons neer, wij kijken vervolgens naar de meest passende locatie en accommodatie. Doordat wij op beide vlakken screenen, blijft de veiligheid van het contact met de eigenaar of de huurder gewaarborgd. Wij streven naar alleen betrouwbare boekingen.

Vakantiehuizen

24NANNIES biedt een aantal accommodaties op rustige plekken op het prachtige eiland Ibiza. Via het eigen, bekende netwerk, zetten wij graag jouw aanvraag voor een vakantieaccommodatie door aan een van onze huiseigenaren. Ben je met het gezin op zoek naar een luxe, kindvriendelijke privé accommodatie, dan is er een grote kans dat wij een mooie locatie voor jou weten. Dit kan bij een van onze eigen bekende huiseigenaren of via een van onze professionele partners waar we je graag aan koppelen.

Het grootste deel van de accommodaties bevindt zich op het Spaanse eiland Ibiza, maar leg ook zeker de vraag bij ons neer wanneer het gaat om een andere locatie in de wereld. Door het netwerk dat door de jaren is ontstaan, schakelen wij snel en kunnen wij vaak een perfecte plek vinden voor jouw vakantie of verblijf.

Contact

Laat ons weten wat je zoekt en wij verbinden je door aan de juiste partner of een van de bij ons bekende huiseigenaren. Neem contact op met de planners van 24NANNIES voor meer informatie over de beschikbare accommodaties via een klik op de onderstaande knop.

Contact Locaties

Reviews

Partners

Hulp nodig?