Professioneel personeel aan huis of op locatie - Informatie

Via ons zusterbedrijf 24AROUND werven wij betrouwbaar en gekwalificeerd personeel voor verschillende branches. Denk hierbij aan personeel voor de horeca en hotels, maar ook naar personal assistants voor ondernemers en drukke gezinnen. 24AROUND zorgt in veel gevallen voor een ideale match door eerst de wensen en eisen van de opdrachtgever zorgvuldig in kaart te brengen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerd personeel, vinden wij doorgaans snel een goede kandidaat voor jouw functie.

Horeca & Hotels

Ben jij op zoek naar een restaurant- of B&B-manager? 24AROUND heeft een jarenlange ervaring in het vinden van het juiste personeel. Niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Ibiza.

Personal Assistants

Onze personal assistants worden ingezet bij diverse bedrijven en gezinnen. Zij zorgen er dankzij hun ervaring voor dat alles op rolletjes verloopt en zijn zo een steun en toeverlaat voor vele ondernemers en ouders. Zo kunnen de PA’s van 24AROUND helpen bij het runnen van jouw onderneming of ervoor zorgen dat binnen jouw gezin alles soepel verloopt.

Overig personeel
24AROUND werft niet alleen personeel voor bovengenoemde branches. Zoek jij ander personeel? Dien dan direct een aanvraag bij ons in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Dit kan een aanvraag zijn voor personeel in Nederland, op Ibiza, maar ook op andere locaties in Europa en wereldwijd.

Aanvragen Personeel Nieuws

Recensies

24nannies already helped us twice with finding the perfect match for our family. The last nannie was supposed to stay 10 weeks, but will stay a lot longer (lucky us). Thank you so much 💛

(Vertaald door Google)
24nannies heeft ons al twee keer geholpen met het vinden van de perfecte match voor ons gezin. De laatste oppas zou 10 weken blijven, maar zal veel langer blijven (gelukkig ons). Alvast bedankt

Lindsay Stellaard

(Vertaald door Google) We waren zeer tevreden. Ik heb echt een geweldige Duitstalige oppas en was super blij met haar! zeker een aanrader!

(Origineel)
Wir waren super zufrieden. Haben eine ganz tolle deutschsprachige Nannie bekommen und sind super happy mit ihr gewesen! definitiv weiterzuempfehlen!

360GradFitness Kany

Wij hebben vorig jaar op Ibiza voor het eerst oppas via 24nannies voor onze zoon van (toen) 2,5 gehad. Sanne was echt geweldig! Wij hebben heerlijk zorgeloos kunnen genieten van een aantal avonden samen en terwijl Julius in hele goede handen was. Top!
Dit jaar opnieuw gebruik gemaakt van de service van 24nannies in Marbella, wederom top geregeld en fijne communicatie. Wij zijn fan!

Danielle Wehkamp
Zeker een aanrader, mocht je een nannie nodig hebben in het buitenland ( Ibiza). Wij hebben een dochtertje van 6/7 mnd die onwijs goed opgevangen werd door de ervaren Rosa. Ook de communicatie en service van 24Nannies is grandioos. Erg bedankt ❤
Reshma

Onze nannies werken onder andere voor

Hulp nodig?