Een professionele oppas of set begeleiding voor kinderen in Hilversum

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Hilversum, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Ben je op zoek naar een professionele oppas aan huis of op locatie in Hilversum? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Dankzij onze grote selectie van gescreende en ervaren nannies kunnen wij jouw gezin of bedrijf helpen bij verschillende soorten aanvragen en evenementen. Organiseer je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest met kinderen of wil je kinderbegeleiding inhuren tijdens een televisieopname? Of ben je op zoek naar een vaste oppas in Hilversum? Neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel.

Vaste oppas in Hilversum

De nannies van 24NANNIES kunnen onder meer op vaste basis bij gezinnen oppassen. De oppas komt doorgaans op vaste dagen in de week voor een langere periode oppassen. Meestal gaat het om minimaal 3 maanden. Op deze manier zorg je voor rust en continuïteit voor je kinderen en zien zij iedere keer weer hetzelfde vertrouwde gezicht. Neem contact met ons op om een vaste oppas aan te vragen. 

Een oppas in Hilversum bij particuliere events 

Huwelijk: De nannies kunnen van jouw evenement een fantastische dag voor de kinderen maken! Zij kunnen bijvoorbeeld tijdens een huwelijk op de kinderen letten of leuke activiteiten gaan doen.

Vakantie: Daarnaast is het mogelijk om een nanny vanuit Hilversum of Schiphol mee te nemen op je vakantie. Hierdoor heb je als ouder ondersteuning tijdens de reis in het buitenland. De nannies hebben veel ervaring, waardoor het een onvergetelijke dag of vakantie voor de kinderen zal worden.

Een oppas of ander personeel bij zakelijke evenementen 

Zakelijke evenementen: Daarnaast kunnen de nannies van 24NANNIES ingezet worden tijdens diverse zakelijke evenementen. Denk hierbij aan een congres, bedrijfsfeest, conferentie of bedrijfsuitje. Onze nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn of de kinderen vermaken tijdens een feest. Voor meer informatie kun je op deze pagina kijken.

Een oppas tijdens een televisie- of filmopname in Hilversum

Mediananny: 24NANNIES kan ook kinderbegeleiding tijdens een film- of televisieopname in Hilversum verzorgen. Dankzij de professionele begeleiding van de nanny zullen de kinderen een ontspannen opname beleven. De nanny zal goed op het welzijn van het kind letten en er te allen tijde voor zorgen dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. Ook kan ze de kinderen helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Hilversum

Hostessen: Tijdens een beurs of een ander zakelijk evenement kunnen de nannies ook ingezet worden als hostess. Ze zijn hierbij het visitekaartje van het bedrijf en kunnen bijvoorbeeld gasten ontvangen, informatie verschaffen of producten verkopen. De hostessen hebben veel ervaring en vaak een commerciële achtergrond.

Contact en prijzen

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort evenement en de duur van de oppasdienst. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?