Bedrijven

Via 24NANNIES kun je ook zakelijk een oppas aanvragen. Dit geldt voor zowel oppas aan huis als oppas bij een zakelijk evenement.
Bijvoorbeeld oppas voor de kinderen van medewerkers van een groot bedrijf, waarbij het bedrijf budget verstrekt voor het inzetten van de oppas onder werktijd.
Tevens biedt 24NANNIES in combinatie met 24AROUND ook oplossingen in het faciliteren van grote evenementen van bedrijven zoals een familiedag, jubileum, Kerstdiner of incentive weekend. In dit geval bieden wij ondersteuning met professionele nannies, maar ook met hostessen, personal assistants of ander personeel. Wij bieden oplossingen voor zakelijke oppas aan huis, tot aan de volledige professionele bemanning van jouw evenement, en dat allemaal op maat.

Oppas aan huis voor bedrijven

Ben je manager of eigenaar van een groot bedrijf en wil je graag dat jouw werknemers ongestoord kunnen werken? Wij verzorgen graag een oppas aan huis of op locatie voor je werknemers. Zeker nu we allemaal een stuk meer thuis werken is het belangrijk dat je werknemers zonder afleiding aan het werk kunnen. Een oppas aan huis zorgt niet alleen voor de kinderen, maar kan ook kleine huishoudelijk taken op zich nemen, zoals boodschappen doen en koken. Jouw werknemers en collega’s kunnen zich dankzij de nanny helemaal op het werk richten, wat de productiviteit ten goede komt.

Screening & Recruitment

Buiten het recruiten en screenen van nannies, zijn wij in meerdere branches actief. Zo kunnen wij personeel voor de kinderopvang recruiten of hostessen tijdens bijvoorbeeld een beurs verzorgen. Wij stellen hoge eisen aan het personeel, waardoor wij een ervaren en hoogopgeleid netwerk aan medewerkers hebben.

Naar 24AROUND

Aanvragen voor bedrijven

    Aanvraagformulier

    Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
    Let op: op de diensten van 24NANNIES is géén kinderopvangtoeslag van toepassing. 24NANNIES levert diensten op maat.

    Hulp nodig?