Bedrijven

Ben je op zoek naar zakelijke oppasdiensten? Bij 24NANNIES kun je niet alleen thuis een oppas aanvragen, maar ook voor zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van oppas voor de kinderen van medewerkers tijdens werktijd, waarbij het bedrijf een budget beschikbaar stelt. Daarnaast bieden wij in samenwerking met 24AROUND ook oplossingen voor grootschalige bedrijfsevenementen, zoals familiedagen, jubilea, kerstdiners of incentive weekends. Hierbij kunnen wij niet alleen professionele nannies leveren, maar ook hostessen, personal assistants en ander personeel. Of je nu behoefte hebt aan zakelijke oppas aan huis of een volledige professionele bemanning voor jouw evenement, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw wensen.

Oppas aan huis voor bedrijven

Als manager of eigenaar van een groot bedrijf begrijp je het belang van ongestoord werken voor je werknemers. Bij ons kun je terecht voor professionele oppasdiensten, zowel thuis als op locatie, om ervoor te zorgen dat je werknemers ongestoord aan het werk kunnen gaan. Vooral nu we steeds meer vanuit huis werken, is het essentieel dat je werknemers zich zonder afleiding kunnen concentreren. Onze nannies nemen niet alleen de zorg voor de kinderen op zich, maar kunnen ook kleine huishoudelijke taken uitvoeren, zoals boodschappen doen en koken. Door de aanwezigheid van een oppas kunnen jouw werknemers en collega’s zich volledig richten op hun werk, wat de productiviteit ten goede komt.

Laat ons jouw werknemers ondersteunen en zorg voor een professionele oppas aan huis of op locatie. Ontdek de voordelen van ongestoord werken en verbeter de productiviteit binnen jouw bedrijf!

Screening & Recruitment

Bij 24NANNIES zijn we niet alleen gespecialiseerd in het werven en screenen van nannies. We zijn ook actief in diverse andere branches. Of het nu gaat om het vinden van personeel voor kinderopvang of het leveren van professionele hostessen voor evenementen, we hebben een uitgebreid netwerk van ervaren en hoogopgeleide medewerkers die voldoen aan onze hoge eisen. Ontdek hoe wij zorgen voor gekwalificeerd personeel in verschillende sectoren!

Naar 24AROUND

Aanvragen voor bedrijven

    Aanvraagformulier

    Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
    Let op:
    op de nannydiensten is géén kinderopvangtoeslag van toepassing.

    Hulp nodig?