Vaste oppas of eventnanny in Haarlem

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Haarlem, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Dankzij onze grote pool van gescreende en ervaren nannies en ander personeel kunnen wij snel een ideale match voor jou vinden. Dit kan gaan om een vaste nanny thuis, een oppas tijdens een beurs of congres, maar bijvoorbeeld ook voor bij je huwelijk of tijdens je vakantie. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact op.

Vaste oppas in Haarlem

De nannies van 24NANNIES kunnen onder meer op vaste basis bij gezinnen oppassen. De oppas komt doorgaans op vaste dagen in de week voor een langere periode oppassen. Meestal gaat het om een periode van minimaal 3 maanden. Op deze manier zorg je voor rust en continuïteit voor je kinderen en zien zij iedere keer weer hetzelfde gezicht. Neem contact met ons op om een vaste oppas aan te vragen. 

Nanny met kind

Een oppas in Haarlem bij particuliere events 

Huwelijk: 24NANNIES kan ook bij diverse soorten evenementen voor een geschikte nanny zorgen. Je kunt bijvoorbeeld een nanny aanvragen die tijdens je huwelijk of ander feest de kinderen vermaakt.

Vakantie: Ook als je op vakantie bent in Haarlem en omgeving kan 24NANNIES een oppas verzorgen, zoals in een hotel. Daarnaast is het mogelijk om vanuit Haarlem of Schiphol een nanny mee te nemen op vakantie. Deze vakantie oppas zal zorgen voor een relaxte vakantie, door tijdens de reis ondersteuning te bieden aan je gezin. Door onze uitgebreide recruitment procedure en screening plaatsen wij slechts de meest betrouwbare en ervaren nannies. 

Evenement medewerkers en nannies tijdens zakelijke evenementen 

Zakelijke evenementen: Komen er kinderen naar een zakelijk evenement, zoals een bedrijfsfeest, congres of conferentie? Dan is het natuurlijk erg handig als een nanny op de kinderen kan passen gedurende de werkuren van de ouder. Hierdoor kunnen de ouders zich richten op het werk of collega’s en vermaken de kinderen zich onder toezicht van onze nanny.

Mediananny: Daarnaast is het mogelijk om bij 24NANNIES kinderbegeleiding aan te vragen voor fotoshoots, televisie- en filmopnames. De belangrijkste taak van deze nanny is om op het welzijn van het kind te letten. Daarnaast kan ze ook helpen bij het voorbereiden van een rol en begeleiding op de set.

Hostessen in Haarlem

Hostessen: Heb je behoefte aan ander personeel tijdens bijvoorbeeld een congres, conferentie of ander evenement? Ook dan kan 24NANNIES je helpen met het verzorgen van hostessen. Deze ervaren en representatieve hostessen zijn het visitekaartje van het bedrijf of merk en kunnen klanten te woord staan of producten verkopen. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact met ons op. 

Contact en prijzen

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen. De prijs voor de verschillende diensten varieert en is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de locatie, het soort event en de duur van de oppasdienst. 

Locaties

Ook in de omgeving van Haarlem verzorgen wij professionele kinderbegeleiding en oppas op locatie, zoals in Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vijfhuizen, Bentveld, Heemstede, Driehuis, Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. 

Laatste vacatures

Hulp nodig?