Professionele kinderbegeleiding in Den Haag & Scheveningen

Ben je op zoek naar een professionele oppas thuis of op locatie in Den Haag & Scheveningen, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Als je op zoek bent naar een professionele oppas of kinderbegeleiding in Den Haag of Scheveningen, kan 24NANNIES je helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze grote pool van gescreende nannies kunnen wij ondersteuning verzorgen bij diverse soorten evenementen en aan huis. Dit kan om een vaste oppas in Den Haag gaan, maar bijvoorbeeld ook om kinderbegeleiding bij een evenement in Scheveningen. 

Een vaste oppas in Scheveningen en Den Haag

Een vaste oppas zorgt voor veel rust en stabiliteit voor jouw gezin. Onze vaste nannies hebben veel ervaring, waardoor je zeker weet dat je kinderen in goede handen zijn. Deze nanny komt op meerdere dagen in de week voor een langere periode oppassen. Een vaste oppas in Den Haag of Scheveningen is vaak minimaal drie maanden achter elkaar beschikbaar. Wil je meer informatie of heb je behoefte aan een vaste oppas? Neem dan contact met ons op! 

Een oppas in Den Haag en Scheveningen bij particuliere events 

Huwelijk: Tijdens diverse soorten particuliere evenementen, zoals een huwelijk, verjaardag of feest, kunnen de nannies voor een geweldige tijd voor de kids zorgen. Ze letten niet alleen op ze, maar kunnen ook verschillende activiteiten verzorgen.

Vakantie: Het is daarnaast ook mogelijk om een nanny aan te vragen wanneer je in een hotel verblijft of op vakantie gaat. Deze vakantiennany reist dan vanuit Den Haag of Schiphol met je gezin mee naar de vakantiebestemming.

Een oppas of event personeel tijdens een zakelijk evenement in Den Haag

Zakelijke evenementen: Komen er kinderen naar een zakelijk evenement, zoals een bedrijfsfeest, congres of conferentie? Dan is het natuurlijk erg handig als de nannies op de kinderen kunnen passen en ze kunnen vermaken. Hierdoor kunnen de ouders zich richten op het werk of collega’s.

Een nanny tijdens producties of opnames in Den Haag en Scheveningen

Mediananny: Heb je behoefte aan professionele kinderbegeleiding tijdens een televisie- en filmopname of andere shoot? Ook dan kan 24NANNIES je helpen. De nannies kunnen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het voorbereiden van een rol. Daarnaast zorgt zij ervoor dat het kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Hostessen in Den Haag en Scheveningen

Hostessen: 24nannies biedt daarbij nannies als hostess op bijvoorbeeld een beurs. Deze nannies zijn geselecteerd op een commerciële achtergrond. Mede hierdoor zal de nanny het gezicht zijn voor je bedrijf.

Contact en prijzen

De prijzen variëren per dienst en aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het soort evenement, de duur van het evenement en de locatie. Na je aanvraag sturen we je een vrijblijvende offerte op maat.

 

Laatste vacatures

Hulp nodig?