24NANNIES vanaf nu op Ibiza!

Het is vanaf mogelijk om van 24NANNIES gebruik te maken in Ibiza.

Een oppas op Ibiza via 24NANNNIES

Naast het feit dat 24NANNIES inmiddels bijna 5 jaar hoge kwaliteit oppas biedt aan huis en op evenementen in Nederland, vliegen wij ook zeer regelmatig op en neer naar het buitenland. Voor zowel vakantie nannies als structurele nannies in het buitenland kan je bij ons terecht. Een van onze favoriete werkplekken is dan ook het heerlijke Spaanse eiland Ibiza! Veel Nederlandse gezinnen gaan er met vakantie of hebben er een tweede verblijf en nemen maar al te graag hun kinderen mee. In beide gevallen is het mogelijk om via 24NANNIES van de incidentele oppasservice gebruik te maken.

Wij hebben een fijne groep aan gescreende meiden die op het eiland wonen en op flexibele momenten bij gezinnen kunnen oppassen. Een flexibele oppas op Ibiza is ideaal als je een avond uit wilt of een dagje met vrienden op stap wilt gaan, maar kan ook meerdere dagen inspringen. De nannies zijn allemaal uitvoerig gescreend middels nagebelde referenties en in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Zo weet je zeker dat er goed voor je kinderen gezorgd zal worden. De dames die op het eiland wonen, zijn allemaal in het bezit van een rijbewijs en kennen de weg. Dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Daarnaast bieden we structurele oppas aan Nederlandse gezinnen aan die tijdelijk of permanent op het eiland wonen. De voordelen van een Nederlandse oppas op Ibiza zijn groot, aangezien je kinderen opgroeien in een ander land en op school andere talen spreken.

Prijs voor een oppas op Ibiza

De boekingskosten zijn te betalen via oppaskaarten. Je koopt vooraf een aantal boekingen, die je direct betaalt. Wanneer je vervolgens een oppas nodig hebt in Nederland of in het buitenland tellen we strippen per boeking. Je kunt bij 24NANNIES uit een 10x, 25x, 50x of 100x oppaskaart kiezen. Op deze manier heb je de bemiddelingen van tevoren al betaald en krijg je bovendien een mooie korting! Voor structurele opvang maken we een prijs op maat, afhankelijk van het aantal uren per week en de bijkomende taken van de nanny. Voor de actuele prijzen kun je hier kijken.

Als je een oppas op Ibiza wilt aanvragen, schrijf je je eerst in via deze link. Na een korte intake kun je onbeperkt een flexibele nanny aanvragen op Ibiza.

Oppaswerk op Ibiza

Ben jij op zoek naar oppaswerk op Ibiza? Dan kun je uiteraard bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en betrouwbare nannies die dol zijn op kinderen. Meld je aan voor een intake en wij plannen je zo snel mogelijk in voor een gesprek.

Hulp nodig?