Prijs

Oppas aan huis

Na inschrijving bij 24NANNIES kunnen er oppasaanvragen worden geplaatst voor elk mogelijk moment. Zelfs nog binnen 24 uur! De inschrijfkosten bedragen eenmalig €75,-

Inschrijven oppasservice

Boekingskosten

Alle aangeboden diensten van 24NANNIES zijn te betalen met strippen van de oppaskaart. De oppaskaart is onbeperkt geldig en wordt voorafgaand aan de boekingen betaald. Hiermee bepaal je zelf de prijs van de boeking, zonder de lasten van een abonnement.

Een reguliere oppasboeking in Nederland = 1 strip.

Losse boeking:     €17,50
Er zijn maximaal 2 losse boekingen toegestaan

10x Oppaskaart:   €14,90  per strip (€149,- totaal)

25x Oppaskaart:   €11,96   per strip  (€299,- totaal)

50x Oppaskaart:   €9,98    per strip   (€499,- totaal)

 

** De oppaskaarten gelden zowel in Nederland als in het buitenland. In het buitenland worden meer strippen per boeking gerekend.

Uurloon oppas

24NANNIES biedt talloze oppasmogelijkheden. Denk aan een nanny voor een avond, een middag, een oppasdienst met overnachting, oppassen bij een hotel, een oppas die mee gaat op vakantie en zelfs een inwonende oppas voor de langere termijn. Het uurloon van de oppas bepalen we samen met het gezin op basis van de taken, de verantwoordelijkheden en aantal kinderen.

Uurloon oppas:

minimaal €8,-

Rekenvoorbeeld

Na het inschrijven van je gezin, boek je de oppas. Hiervoor worden boekingskosten per oppasdag in rekening gebracht. Deze zijn los te voldoen of vooraf te betalen met de aanschaf van een oppaskaart. Daarnaast betaal je de nanny aan het einde van de oppasdag haar uurloon. Een rekenvoorbeeld is als volgt:

Oppas op zaterdagavond voor 6 uur:

1 strip van de 25x Oppaskaart = €11,96 + (6 uur x €9) = €65,96

* dit rekenvoorbeeld is gebaseerd op een nanny mét EHBO diploma 

Nannies op locatie & bij evenementen

24NANNIES biedt ook zeer enthousiaste en gescreende nannies die graag helpen bij het oppassen op groepen kinderen en bij particuliere of zakelijke evenementen. Zoals bij een huwelijk, een kinderfeest, een verjaardagspartij, congres, belangrijke zakelijke meeting of een andere grotere aangelegenheid.

Maar bijvoorbeeld ook wanneer een buitenlands gezin in Nederland verblijft en oppas nodig heeft in een hotel of wanneer een gezin een oppas mee wil nemen op vakantie.

Hiervoor gelden prijzen op aanvraag met de volgende richtlijnen:

Boeking per dag:

vanaf €55,- ex BTW

Uurtarief oppas:

minimaal €9,-

Knustelpakket & kindervermaak:

Prijs op aanvraag!

Wij verzorgen ook uitgebreide knutselpakketten met schmink, spellen en leuke activiteiten. Hiervoor gelden prijzen op aanvraag, wij maken voor elke aanvraag een passende offerte op maat.

Stucturele en naschoolse opvang?

Ben je op zoek naar meer stabiliteit en kies je graag voor een BSO of alles-in-een kinderopvang? Neem dan een kijkje bij onze partner Les Petits.