Ibiza Vibes en Social Media Skills: Lynn’s Onvergetelijke Stage bij 24NANNIES!

Ervaar het zomeravontuur van Lynn bij 24NANNIES op Ibiza – social media, recruitment en meer!

Interview

GEPLAATST JULI 2023

Graag nemen we jullie mee in het avontuur van Lynn, een enthousiaste stagiaire die samen met haar vriendin Lisz een social media stage bij ons heeft gevolgd op het prachtige Ibiza! We hebben met haar gesproken en ze heeft ons een kijkje gegeven in haar ervaringen tijdens haar stage met tips voor toekomstige stagaires!

zomerstage-ibiza-spanje-2023

Hoe zag jouw stage er uit bij 24NANNIES?

“De stage vond ik superleuk en chill,” vertelt Lynn enthousiast. Samen met haar collega Lisz kreeg ze veel vrijheid en verantwoordelijkheid. “We werden heel erg losgelaten, maar hebben ook veel mogen oppakken. Zo mochten we de TikTok gelijk overnemen en hadden we de kans om contact op te nemen met de nannies van 24NANNIES, content te creëren en zelfs Personal Assistant taken op ons te nemen. Het was een veelzijdige stage waarbij we veel verantwoordelijkheden kregen en veel hebben kunnen oppakken.”

The 24NANNIES Lifestyle

Lynn was gelijk verliefd op het eiland. “Ik ben verliefd op Ibiza! Ondanks dat het bekend is dat het een duur eiland is, kun je kunt het natuurlijk zo duur maken als je wil. Ik ging natuurlijk alleen maar shoppen, haha! Er hangt gewoon een hele chille sfeer, niemand is gehaast. Ik vond het fantastisch om rond te touren in mijn auto die we hebben gehad. Dat is trouwens ook mijn nummer 1 tip voor nieuwe stagiaires, zorg voor je eigen auto! Dan ervaar je de 24NANNIES Ibiza lifestyle 100%.”.

Tijdens haar stage kwam Lynn enkele uitdagingen tegen. “Ik vond het lastig om nieuwe medewerkers telefonisch te benaderen, waarbij ik meiden moest gaan bellen. Ik houd me liever op de achtergrond normaal gesproken, maar ik heb dit toch gedaan. Ik heb enorm geleerd hoe je telefonisch communiceert.”

zomerstage-ibiza-spanje-2023

Let’s go viral!

Lynn is trots op hun eerste TikTok-video, die gelijk viraal is gegaan! “We zijn sowieso trots op onze eerste video die we maakten voor TikTok, die is namelijk viral gegaan! Met 425K+ views en van 109 naar 2500 volgers!

“Het leukste wat ik vond aan mijn stage op Ibiza was dat ik dit samen deed met Lisz. Het nieuwe dingen ontdekken, het lekkere weer, de sfeer en het uitgaan was echt fantastisch. Ik voelde in Nederland een bepaalde druk over me heen, maar sinds ik terug ben van Ibiza weer in Nederland ben ik echt chiller geworden en voel ik minder druk. Ik heb de Ibiza-vibe mee naar Nederland genomen!”

Gouden tip voor toekomstige stagairs

Voor toekomstige stagiairs die geïnteresseerd zijn in een social media en marketing stage bij 24NANNIES op Ibiza, heeft Lynn enkele waardevolle tips. “Niet bang zijn om vragen te stellen en duidelijk aangeven wat je wil leren. Ik zou ook zeggen dat je juist lekker uit je comfortzone moet gaan bij 24NANNIES.”

De stage-ervaring van Lynn bij 24NANNIES op Ibiza is een bron van inspiratie. Ze heeft veel geleerd, plezier gehad én waardevolle herinneringen gemaakt. We zijn trots op haar prestaties en zijn dankbaar dat ze deel heeft uitgemaakt van ons team op het prachtige Ibiza!

Stage bij 24NANNIES

Als je net zo geïnspireerd bent geraakt door het avontuur van Lynn, dan hebben we goed nieuws voor je!

We zijn altijd op zoek naar te gekke meiden én jongens die interesse hebben in een stage op het gebied van HR, marketing of social media. Dus als jij wilt meewerken aan het matchen van fantastische nannies met geweldige gezinnen, wilt shinen op onze social media-kanalen of jouw creatieve skills wilt inzetten voor waanzinnige marketingcampagnes, dan is dit jouw kans om te stralen en een onvergetelijke ervaring op te doen.

Hoe meld je je aan? Gewoon even het nanny aanvraagformulier invullen of een mailtje sturen naar werken@24nannies.nl met je CV en motivatiebrief. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team op het magische Ibiza!

Blijf ons volgen op onze Instagram, Facebook en TikTok voor nog meer te gekke verhalen, avonturen en kansen bij 24NANNIES. We kunnen niet wachten om met jou samen te werken!

Hulp nodig?