Zomerstage op Ibiza: Het avontuur van Isabelle bij 24NANNIES! – planning, account management en meer!

Ervaar het zomeravontuur van Isabelle bij 24NANNIES op Ibiza – planning, account management en meer!

Interview

GEPLAATST JULI 2023

We kunnen niet wachten om jullie het geweldige verhaal van Isabelle (21) te vertellen, een super getalenteerde stagiaire die een onvergetelijke zomerstage bij 24NANNIES op Ibiza heeft meegemaakt. Lees snel verder over haar ervaringen én tips voor toekomstige stagaires bij 24NANNIES.

Hoe zag jouw stage er uit bij 24NANNIES?

Ik heb me voornamelijk beziggehouden met de werving en selectie van nannies, samen met Puck. Eerst moest ik contact opnemen met nannies in ons bestand en uiteindelijk kreeg ik zelf de kans om offertes naar ouders te sturen.

Ik had eigenlijk een marketingstage verwacht, maar ik ben uiteindelijk zo blij dat ik de kans heb gekregen om me ook bezig te houden met HR en klantcontact. In het begin vond ik het echt spannend om ouders te benaderen voor offertes, communicatie en zelfs een beetje sales. Ook het zelfstandig werken heb ik geleerd tijdens mijn stage, vooral omdat ik een deel van mijn stage in Nederland heb gedaan.”

De Perfecte Mix: Zon, Shop, 24NANNIES, Repeat!

En laten we het hebben over de 24NANNIES lifestyle op Ibiza! Isabelle had misschien niet veel tijd op het eiland, maar ze heeft absoluut genoten van het heerlijke weer en de geweldige vibes. Ze kwam allerlei leuke mensen tegen, ook veel Nederlanders. En na het werk had ze alle vrijheid om naar het strand te gaan of tot laat in de avond te winkelen, omdat de winkels daar langer open zijn. Plus, de werksfeer met Puck en Marleen was supergezellig!

Natuurlijk waren er ook uitdagingen tijdens haar stage. In eerste instantie was het verplicht om stage te lopen in het buitenland, maar Isabelle zag er een beetje tegenop. Ze vertelde ons: “Ik was een beetje zenuwachtig om naar het buitenland te gaan, maar uiteindelijk ben ik zo blij dat ik alleen naar Ibiza ben gegaan.”

Toen we vroegen naar een specifiek project of campagne waar Isabelle trots op is, had ze veel te delen. “Tijdens mijn stage kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid voor de korte termijn aanvragen en het plannen van evenementen. Dat verliep allemaal heel soepel. En ik vond het ook echt leuk als klanten terugbelden. Dat gaf me een goed gevoel.

En natuurlijk kon ze het niet laten om wat tips te delen voor toekomstige stagiaires die geïnteresseerd zijn in een stage bij 24NANNIES op Ibiza.

“Absoluut een aanrader om stage te lopen bij 24NANNIES! Maar ik zou ook aanraden om van tevoren een woning op Ibiza te zoeken, want dat kan soms best lastig zijn.

Isabelle’s stage bij 24NANNIES op Ibiza is een prachtig voorbeeld van persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen. We zijn ontzettend trots op haar prestaties en dankbaar dat ze deel uitmaakte van ons team op dit prachtige eiland!

Stage bij 24NANNIES

Als je net zo geïnspireerd bent geraakt als wij door het avontuur van Isabelle bij 24NANNIES op Ibiza, dan hebben we supergoed nieuws voor je!

We zijn altijd op zoek naar te gekke meiden én jongens die interesse hebben in een stage op het gebied van HR, marketing of social media. Dus als jij wilt meewerken aan het matchen van fantastische nannies met geweldige gezinnen, wilt shinen op onze social media-kanalen of jouw creatieve skills wilt inzetten voor waanzinnige marketingcampagnes, dan is dit jouw kans om te stralen en een onvergetelijke ervaring op te doen.

Hoe meld je je aan? Gewoon even het nanny aanvraagformulier invullen of een mailtje sturen naar werken@24nannies.nl met je CV en motivatiebrief. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team op het magische Ibiza!

Blijf ons volgen op onze Instagram, Facebook en TikTok voor nog meer te gekke verhalen, avonturen en kansen bij 24NANNIES. We kunnen niet wachten om met jou samen te werken!

Hulp nodig?