Een geweldige vakantie met kids op Ibiza dankzij Mama Loves Ibiza

Samenwerking tussen 24NANNIES en Mama Loves Ibiza met allerlei tips voor een geweldige tijd met je kinderen op Ibiza

Ibiza is veel meer dan een partyeiland alleen. Ook met je gezin kun je een fantastische tijd op dit Spaanse eiland beleven. Je kunt lekker relaxen op het strand van een onbekende baai, maar ook genieten van een diner in een kindvriendelijk restaurant. Op de site van Mama Loves Ibiza vind je vele van dit soort unieke tips, die ervoor zorgen dat je een heerlijke vakantie met het gezin beleeft. Zo kun je lunchrooms, restaurants en activiteiten op de site vinden.

Mama Loves Ibiza kan je daarnaast helpen bij het plannen van een gezinsvakantie op het zonovergoten Ibiza. Ze kennen bijvoorbeeld veel sfeervolle en comfortabele accommodaties, maar kunnen je ook helpen bij het regelen van een huurauto, een fotoshoot of een boottochtje. Doordat Mama Loves Ibiza het eiland erg goed kent, zul je gegarandeerd op een fijne locatie overnachten.

Mama Loves Ibiza & 24NANNIES.

Bij een gezinsvakantie kun je soms ook een oppas gebruiken, bijvoorbeeld als je met je partner uit eten wilt gaan. Daarom is 24NANNIES een samenwerking gestart met Mama Loves Ibiza, zodat vakantie vierende gezinnen niet alleen een uitstapje, auto en accommodatie, maar ook eenvoudig een oppas kunnen regelen. 24NANNIES werkt uitsluitend met ervaren en gescreende nannies, die het eiland goed kennen.

Hulp nodig?