Op zoek naar een oppas in Amstelveen?

Op zoek naar een oppas in Amstelveen?

24NANNIES is hét oppasbureau als het aankomt op het regelen van een oppas in Amstelveen. Wij beschikken over een grote pool van gescreende en gemotiveerde nannies, die elk moment van de week voor je klaarstaan. Wij bij 24NANNIES vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met het gezin en de nannies. Het gaat tenslotte om je kinderen, toch? Hierdoor zijn wij in staat om makkelijk een geschikte oppas voor je in Amstelveen te vinden, aangezien wij weten wat er speelt binnen het gezin.

Een oppas in Amstelveen aanvragen

Nadat je je via deze link hebt aangemeld en na het betalen van de eenmalige inschrijfkosten kun je onbeperkt een oppas bij ons aanvragen. Je betaalt alleen bij een succesvolle bemiddeling, dus als het ons niet lukt om een geschikte oppas te vinden (iets wat niet vaak voorkomt), hoef je ook niks te betalen.  Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina. Ook kunnen wij zelfs op het laatste moment voor een nanny zorgen. Dus moet je onverwachts werken of is je vaste oppas ziek? Stuur ons een bericht en wij zorgen in de meeste gevallen voor een last-minute oppas.

Wil je een oppas in Amstelveen op vaste tijden in de week?

Als je graag een vaste oppas in Amstelveen wilt, plaatsen we je op een wachtlijst. Wij zullen onze uiterste best doen om zo snel mogelijk een nanny voor je te vinden. Lukt dit toch niet, dan ben je ons geen bemiddelingskosten verschuldigd. In de tussentijd kun je gebruikmaken van onze incidentele oppasservice.

Een nanny bij je bruiloft of feestje?

In Amstelveen kunnen wij ook zorgen voor een of meerdere eventnannies tijdens je huwelijk of verjaardag. De oppas zal de kinderen uitstekend vermaken, waardoor ook zij een heerlijke dag zullen hebben. Bovendien leveren wij verschillende knutsel- en spelletjestafels. Interesse? Via deze pagina kun je contact met ons opnemen.