Hotel Nanny

Bent u op vakantie in Nederland en wilt u genieten van een avondje uit met uw partner?

Oppas tijdens je Hotelverblijf

Bent u op vakantie in Nederland en wilt u graag een avond met uw partner doorbrengen? Dan is een hotel nanny ideaal. Deze nanny past op uw kinderen in de hotelkamer of een ander vakantieverblijf, zodat u op dat moment alle vrijheid heeft. Zo kunnen u en uw partner nog meer genieten van uw vakantie, terwijl de kinderen worden vermaakt door een van onze ervaren nannies. Onze nannies zijn uitgebreid gescreend en hebben veel ervaring met oppassen op locatie. Wij babysitten al meerdere jaren op locatie, waardoor wij een goede inschatting kunnen maken van de wensen van het gezin. 

Voordelen hotel nanny

  • Een gescreende, ervaren nanny
  • Zelfs tijdens uw vakantie kunt u de zorg voor uw kinderen tijdelijk in handen geven 
  • De nanny komt naar uw hotel of vakantieverblijf, zodat de kinderen kunnen blijven waar ze zijn in een vertrouwde omgeving 
  • Uw baby kan bijvoorbeeld de hele nacht doorslapen terwijl u en uw partner op stap gaan.
  • Kinderen kunnen bijvoorbeeld rustig spelen in of bij het vakantiehuis, terwijl u uit eten gaat of boodschappen doet

Prijzen hotel nanny

Afhankelijk van een aantal factoren, bieden wij een prijs op maat. De prijs is onder andere afhankelijk van de duur van de oppasdienst, de locatie, het aantal kinderen, de taken en of de nanny blijft overnachten. 

Voorwaarden voor een hotel nanny

De nanny zorgt voor de kinderen in de hotelkamer of het vakantiehuis en kan desgewenst blijven overnachten. De accommodatie moet veilig zijn voor de kinderen en de nanny. Wilt u dat de nanny meegaat op uw reis naar het buitenland? Dan kunt u een aanvraag voor een vakantie nanny indienen.

Aanvraag van een Nanny

Wenst u een betrouwbare babysitter tijdens uw verblijf in een hotel? Vul dan het aanvraagformulier in. Op basis van uw aanvraag doen wij u een voorstel op maat.

Laatste vacatures

Hulp nodig?