De vakantienanny

Ga je met je kinderen op vakantie en kan je wat extra hulp gebruiken? Dan is de vakantienanny van 24NANNIES wat voor jou.

Ideale oppas tijdens vakantie

Een vakantie nanny reist samen met het gezin naar de vakantiebestemming en zal ter plekke voor de kinderen zorgen. Hierdoor heb jij ook echt helemaal vrij, terwijl je een gezellige tijd met de kleintjes zult hebben. De vakantienanny is uitgebreid gescreend en heeft veel ervaring met oppassen. Daarnaast spreekt de travel nanny doorgaans meerdere talen, waardoor ze zich ook in het buitenland makkelijk kan redden. Dankzij onze hoge mate van persoonlijk contact, vinden wij doorgaans de perfecte nanny voor jouw gezin.

Voordelen vakantienanny

  • Tijdens je vakantie extra hulp met de kinderen
  • De vakantienanny is een gescreende en ervaren nanny, die vaak meerdere talen spreekt
  • Je ontvangt van ons een prijs op maat, afhankelijk van diverse factoren
  • Eventueel kan de travel nanny ook andere taken op zich nemen, waardoor je nog meer tijd voor je gezin hebt

Taken vakantie oppas

Een vakantienanny kan je vakantie met kinderen nog leuker maken! Doordat de nanny veel taken uit handen neemt, kan jij lekker ontspannen en leuke dingen gaan doen. De nanny op vakantie past niet alleen op de kinderen, maar kan ook andere taken op zich nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiden van het ontbijt of boodschappen doen. En als je graag met je partner een avond uit eten wilt gaan, blijft de nanny samen met de kinderen in het hotel of vakantiehuis. Je spreekt van tevoren met de vakantienanny af welke taken zij tijdens de vakantie zal verrichten, zodat jullie beiden weten waar jullie aan toe zijn.

Prijs oppas op vakantie

De prijs voor een vakantienanny is van veel verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de duur van de vakantie, de locatie, het aantal kinderen en de taken. Daarom maken we na een aanvraag voor een oppas op vakantie een prijs op maat.

Voorwaarden vakantie oppas

Er zijn voorwaarden verbonden aan het aanvragen van een vakantienanny. Ten eerste moet de nanny tijdens de vakantie een eigen slaapkamer hebben, zodat ze genoeg privacy heeft. Daarnaast betaal je de reis van en naar de vakantiebestemming, het onderdak en eventueel het eten. Samen met de nanny spreek je van tevoren af hoeveel dagen en hoeveel uur per dag de nanny aan het werk is en wanneer ze haar vrije tijd kan besteden. Voordat je met de nanny op reis gaat, spreek je een kennismaking en proefdag af, waarbij je elkaar beter kunt leren kennen.

Vakantienanny aanvragen

Wil je graag een oppas mee op reis nemen? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier. Naar aanleiding van je aanvraag zullen we een voorstel op maat maken.

Laatste vacatures

Hulp nodig?