Oppas als secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je je personeel een waardevol extraatje bieden? Met de zakelijke oppasdiensten van 24NANNIES kunnen ondernemers en managers hun werknemers voorzien van flexibele of vaste oppas aan huis. Dit zorgt ervoor dat ouders gerust kunnen zijn, wetende dat hun kind(eren) in goede handen zijn, terwijl jij je werknemers ongestoord hun werk kunnen doen.

 

Een Nanny voor je Personeel | Gemakkelijk en Zorgeloos

Door je werknemers de mogelijkheid te geven een oppas aan te vragen via 24NANNIES, bied je hen een geweldige secundaire arbeidsvoorwaarde zonder gedoe. Nadat er een overeenkomst met ons is gesloten, kunnen jouw werknemers direct bij ons een oppas aanvragen. Aan het einde van elke maand ontvang je een overzichtelijke factuur voor onze diensten.

Beschikbaar in Diverse Steden

Of je nu gevestigd bent in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem of Den Haag, onze zakelijke nanny’s zijn beschikbaar in elke stad. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Transparante Prijzen 

De prijzen voor onze high-end nanny-service zijn op aanvraag en afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de oppas, locatie, veiligheid van de kinderen en de taken. Zo kun je je werknemers een waardevol extraatje bieden met onze zakelijke oppasdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Voor toekomstige nannies: Onze laatste vacatures

Hulp nodig?