Wat maakt de nannies van 24NANNIES zo uniek?

Hoe selecteren we onze nannies en verzekeren we kwaliteit? Onze recruiters vertellen.

24NANNIES onderscheidt zich door een uitgebreid netwerk van gescreende, gemotiveerde en professionele nannies. Maar hoe selecteren wij deze nannies precies? Een van onze recruiters legt uit hoe wij zorgen voor de beste kwaliteit nannies.

De werving van 24NANNIES

Het begint allemaal met het vinden van potentiële kandidaten, die zoveel mogelijk vooraf gescreend worden. “Veel van de nannies worden gevonden via Social Media, zoals Facebook en Instagram. Maar niet iedereen komt in aanmerking om nanny te worden bij 24NANNIES. We kijken bijvoorbeeld goed naar het profiel om te beoordelen of het een geschikte kandidaat is. Door onze jarenlange ervaring hebben we hier echt oog voor. Een van de belangrijkste dingen hierbij is dat de nanny het leuk vindt om met kinderen te werken. Mocht daar twijfel over bestaan, dan wordt ze niet uitgenodigd.”

Het recruteringsteam stuurt dan een bericht naar de potentiële nanny om te peilen of ze geïnteresseerd is. “Mocht dat het geval zijn, dan is ze er nog niet. Nog voordat we een potentiële nanny uitnodigen voor een gesprek, stellen we veel vragen. Zo leren we haar beter kennen en kunnen we aan de poort een strenge selectie maken. We merken hierdoor dat we alleen de zeer gemotiveerde kandidaten overhouden.”

Een ander deel van de nannies vindt 24NANNIES bijvoorbeeld via Google en registreert zich via de site, zonder tussenkomst van een recruiter. Ook hier zorgt een vragenlijst ervoor dat alleen de echt gemotiveerde nannies overblijven.

De selectie bij 24NANNIES

“Na het invullen van het formulier bekijken we de gegeven antwoorden en bespreken we het eventueel intern. Als het een goede kandidaat is, nodigen we haar uit voor een gesprek. Op die manier krijgen we een nog beter beeld van de nanny en kunnen we zien of de gegeven antwoorden overeenkomen met de werkelijkheid.”

De ervaring van de potentiële nanny wordt natuurlijk ook gecontroleerd. Ouders met baby’s willen een nanny die precies weet wat ze moet doen. “Er worden minstens twee referenties gebeld om naar deze ervaring te vragen. Deze gezinnen kunnen niet alleen aangeven welke ervaring de nanny heeft, maar ook of ze haar zouden aanbevelen. Zo niet, dan kan de nanny niet worden toegevoegd aan het netwerk van 24NANNIES.”

“Nannies die willen oppassen via 24NANNIES moeten in de eerste plaats van kinderen houden. Daarnaast is het belangrijk dat ze ondernemend en proactief zijn en kunnen meedenken met het gezin. Nannying is natuurlijk meer dan alleen op de kinderen passen.” Een nanny is dus veel meer dan alleen een oppas. Dankzij de strenge werving en selectie en jarenlange ervaring heeft 24NANNIES alleen nannies in haar bestand die niet alleen veel ervaring hebben, maar ook flexibel zijn en het gezin op allerlei andere manieren kunnen ondersteunen.

Wilt u meer weten over de precieze screening die 24NANNIES uitvoert? Neem dan contact met ons op via werken@24nannies.nl

Hulp nodig?