Uitgelicht: de vakantie nanny

De ideale oppas voor op vakantie die helpt met de zorg van de kinderen.

De vakantie nanny van 24NANNIES is de ideale oppas die u tijdens uw vakantie helpt met de verzorging van de kinderen. Zo kunnen u en uw partner er ook even tussenuit. Dus wilt u met uw kinderen op bezoek bij familie in het buitenland of wilt u samen gaan skiën? Dan is de vakantieoppas echt iets voor u!

Onze nannies zijn uitgebreid gescreend en hebben al veel oppasklussen via ons gedaan. We weten dus precies waar de sterke punten van de travel nanny liggen en of ze goed bij het gezin past. Maar we maken ook graag vooraf kennis met u als gezin. Dat maakt het voor ons makkelijker om de perfecte match te vinden. Wat een nanny op vakantie precies inhoudt, vindt u hieronder en op deze pagina.

Taken en kwaliteiten van een nanny

Deze nanny op vakantie kan u helpen met verschillende taken. Natuurlijk zorgt de nanny voor de kinderen en doet leuke dingen met ze, maar ze kan ook ’s ochtends het ontbijt voor het hele gezin klaarmaken of voor de lunch zorgen. Wat de precieze taken zijn, spreekt u van tevoren af met de vakantie nanny.

De reis nanny is een spontane en flexibele babysitter die met het gezin meereist naar de vakantiebestemming om een deel van de zorg voor de kinderen uit handen te nemen. De vakantie nanny spreekt vaak meerdere talen en heeft veel oppaservaring.

Prijzen & andere voorwaarden

De bemiddelingskosten worden bepaald op basis van het aantal dagen dat de nanny reist, de locatie en bijvoorbeeld het aantal kinderen. Het uurtarief van de nanny wordt bepaald aan de hand van de taken. Van tevoren spreekt u met de vakantie nanny af hoeveel uur per dag en welke dagen zij beschikbaar is voor het gezin. De rest van de dag en week is de nanny vrij. Daarnaast betaalt u het ticket en kost en inwoning voor de nanny. De minimumeis is dat de nanny een eigen slaapkamer met een eigen badkamer heeft.

Nadat 24NANNIES een geschikte nanny voor u heeft gevonden, maakt u altijd een afspraak voor een testdag voor de vakantie. Zo kunt niet alleen u zien of het klikt, maar ook de nanny. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Kortom, alles gaat in overleg en aan de hand van uw wensen zoeken wij een ideale nanny voor uw gezin. Dus wilt u een vakantie nanny? Neem dan contact met ons op!

Hulp nodig?