Wat maakt de nannies van 24NANNIES zo uniek?

Wat maakt de nannies van 24NANNIES zo uniek?

24NANNIES onderscheidt zich door haar uitgebreide netwerk van gescreende, gemotiveerde en professionele nannies. Maar hoe selecteren we deze nannies precies? Een van onze recruiters vertelt hoe wij zorgen voor de beste kwaliteit oppas.

De werving van 24NANNIES

Het begint allemaal met het vinden van potentiële kandidaten, die vooraf al zoveel mogelijk gescreend zijn. “Veel van de nannies worden gevonden via Social Media, zoals Facebook en Instagram. Niet iedereen komt echter in aanmerking om nanny bij 24NANNIES te worden. We kijken bijvoorbeeld goed naar het profiel om in te kunnen schatten of het een geschikte kandidaat is. Door onze jarenlange ervaring hebben we hier echt oog voor gekregen. Een van de belangrijkste zaken hierbij is dat de nanny het fantastisch vindt om met kinderen te werken. Mocht hier twijfel over zijn, dan wordt ze niet uitgenodigd.”

Het recruitment-team stuurt vervolgens een bericht naar de potentiële nanny om te peilen of ze interesse heeft. “Mocht dit zo zijn, dan is ze er nog niet. Nog voordat wij een potentiële nanny op gesprek uitnodigen, stellen wij veel vragen. Zo leren wij haar alvast beter kennen en kunnen wij bij de poort al een strenge selectie maken. Wij merken hierdoor dat wij alleen de zeer gemotiveerde kandidaten overhouden.”

Een ander deel van de nannies vindt 24NANNIES bijvoorbeeld via Google en meldt zich via de site aan, zonder tussenkomst van een recruiter. Ook hierbij zorgt een vragenlijst ervoor dat alleen de écht gemotiveerde nannies overblijven.

De selectie van 24NANNIES

“Na het invullen van het formulier kijken we naar de gegeven antwoorden en bespreken we het indien nodig intern. Als het een goede kandidaat betreft, nodigen we haar uit voor een gesprek. Op deze manier krijgen we een nog beter beeld van de nanny en kunnen we kijken of de gegeven antwoorden overeenkomen met de werkelijkheid.”

De ervaring van de potentiële oppas wordt natuurlijk ook gecontroleerd. Ouders met een baby willen een nanny hebben die precies weet wat ze moet doen. “Er worden minstens twee referenties gebeld om naar deze ervaring te vragen. Deze gezinnen kunnen niet alleen aangeven welke ervaring de nanny heeft, maar ook of ze haar zouden aanraden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de nanny niet worden toegevoegd aan het netwerk van 24NANNIES.”

“Nannies die via 24NANNIES willen oppassen moeten ten eerste dol zijn op kinderen. Daarnaast is het belangrijk dat ze ondernemend en pro-actief zijn en mee kunnen denken met het gezin. Oppassen is natuurlijk meer dan alleen op de kinderen letten.” Een nanny is dus veel meer dan een oppas alleen. Dankzij de strenge werving & selecte en de jarenlange ervaring heeft 24NANNIES alleen nannies in het bestand die niet alleen veel ervaring hebben, maar ook flexibel zijn en het gezin op veel meer vlakken kunnen ondersteunen.

Wil je meer weten over de precieze screening die 24NANNIES uitvoert? Neem dan contact op via [email protected]