Uitgelicht: de Last Minute oppas

Uitgelicht: de Last Minute oppas

Een last-minute oppas via 24NANNIES

Stel: jouw standaard oppas die al jaren voor je kinderen zorgt is onverwachts ziek. En dit meldt hij of zij pas de avond ervoor of dezelfde ochtend. Wat nu? Als je eenmaal ingeschreven staat bij 24NANNIES kun je op elk moment van de dag een aanvraag indienen bij onze planning. Dus ook op het laatste moment!

Maar ook als het je toch graag met je partner uit eten gaat, je werkafspraak toch doorgaat of je toch met je vrienden een avond de kroeg in wilt, zorgt 24NANNIES in de meeste gevallen voor een fijne en gescreende oppas.

Kortom, de last minute service van 24NANNIES is erg flexibel en kan binnen de kortste keren voor een nanny aan huis zorgen. En we vragen hier de standaard prijs voor, dus je hoeft niet extra te betalen voor het feit dat we zo snel mogelijk iemand voor je vinden. Kijk voor de actuele prijzen op deze paginaLet wel op: vraag je een oppas aan die binnen 24 uur komt oppassen? En zeg je deze oppas later af? Dan ben je ons ook bemiddelingskosten verschuldigd. Als wij geen geschikte oppas voor je vinden, hoef je uiteraard geen boekingskosten te betalen.

Naast flexibiliteit vinden wij het erg belangrijk dat er een zekere vorm van consistentie voor je kinderen is. Daarom proberen wij zo vaak mogelijk dezelfde oppas aan huis voor je te plannen. Zo weet niet alleen jij, maar ook je kinderen wie er op ze op komt passen en komen ze niet voor verrassingen te staan. Op deze manier kun je ze met een gerust hart achterlaten. Fijn toch?

Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag gebruik maken van onze incidentele last minute service? Schrijf je dan hier in.

Momenteel zijn wij onder meer actief in de volgende regio’s om voor jou de beste last-minute oppas aan huis te vinden: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam