Uitgelicht: de vakantienanny

Uitgelicht: de vakantienanny

De vakantienanny van 24NANNIES is de ideale oppas die je tijdens je vakantie helpt met de zorg van de kinderen. Zo kun jij samen met je partner ook even helemaal uitrusten. Dus wil je graag met je kinderen op bezoek bij familie in het buitenland of wil je ook graag met zijn tweeën lekker kunnen skiën? Dan is de vakantienanny echt wat voor jou!

Onze nannies worden uiteraard uitgebreid gescreend en hebben in de meeste gevallen al veel oppasklussen via ons gedaan. Wij weten dus precies waar de sterke punten van de nanny liggen en of ze goed bij het gezin past. Maar we ontmoeten jullie als gezin ook graag van tevoren. Hierdoor kunnen we makkelijker een ideale match vinden. Wat een vakantienanny precies inhoudt, vind je hieronder.

Taken en kwaliteiten nanny
De nanny voor op reis is een spontane en flexibele oppas die met het gezin naar de vakantiebestemming reist om een deel van de zorg voor de kinderen uit handen te nemen. De oppas spreekt vaak meerdere talen en heeft veel oppaservaring opgedaan.

De oppas op vakantie kan je met verschillende taken helpen. Uiteraard let ze op de kinderen en doet ze leuke dingen met ze, maar ze kan ook ’s ochtends het ontbijt klaar zetten voor het hele gezin of de lunch verzorgen. Wat de taken precies zijn, spreek je van tevoren samen met de vakantienanny af.

Prijs & andere voorwaarden
De bemiddelingskosten worden bepaald aan de hand van het aantal dagen dat de nanny mee gaat op reis. Het uurtarief van de nanny is in principe €8 per uur, maar afhankelijk van het takenpakket kan dit hoger liggen. Van tevoren spreek je met de nanny af hoeveel uur per dag en welke dagen ze voor het gezin beschikbaar is. De rest van de dag en week is de oppas vrij. Daarnaast betaal je het ticket en kost en inwoning voor de nanny. De minimale eis hierbij is dat de nanny een eigen slaapvertrek heeft met het liefst een eigen badkamer.

Nadat 24NANNIES een geschikte nanny voor je heeft gevonden, spreken jullie altijd voor de vakantie een proefdag af. Zo kunnen niet alleen jullie zien of het klikt, maar ook de nanny. Op deze manier weet je altijd wat je te wachten staat.

Kortom, alles gaat in overleg en aan de hand van de door jullie gestelde eisen zoeken wij een ideale nanny voor je gezin. Dus wil je een vakantienanny? Neem dan contact met ons op!