Uitgelicht: de vakantienanny

Uitgelicht: de vakantienanny

De vakantienanny van 24NANNIES is de ideale oppas die je tijdens je vakantie helpt met de zorg van de kinderen. Zo kun jij samen met je partner ook even helemaal uitrusten. Dus wil je graag met je kinderen op bezoek bij familie in het buitenland of wil je ook graag met zijn tweeën lekker kunnen skiën? Dan is de vakantie oppas echt wat voor jou!

Onze nannies worden uitgebreid gescreend en hebben veel oppasklussen via ons gedaan. Wij weten dus precies waar de sterke punten van de travel nanny liggen en of ze goed bij het gezin past. Maar we ontmoeten jullie als gezin ook graag van tevoren. Hierdoor kunnen we makkelijker een ideale match vinden. Wat een oppas op vakantie precies inhoudt, vind je hieronder en op deze pagina.

Taken en kwaliteiten vakantienanny

De nanny voor op reis is een spontane en flexibele oppas die met het gezin naar de vakantiebestemming reist om een deel van de zorg voor de kinderen uit handen te nemen. De vakantie oppas spreekt vaak meerdere talen en heeft veel oppaservaring opgedaan.

Deze oppas op vakantie kan je met verschillende taken helpen. Uiteraard let nanny op de kinderen en doet ze leuke dingen met ze, maar ze kan ook ’s ochtends het ontbijt klaar zetten voor het hele gezin of de lunch verzorgen. Wat de taken precies zijn, spreek je van tevoren samen met de vakantieoppas af.

Prijs & andere voorwaarden van een vakantie oppas

De bemiddelingskosten worden bepaald aan de hand van het aantal dagen dat de nanny mee gaat op reis, de locatie en bijvoorbeeld het aantal kinderen. Het uurtarief van de nanny wordt onder meer bepaald aan de hand van het takenpakket. Van tevoren spreek je met de vakantie oppas af hoeveel uur per dag en welke dagen ze voor het gezin beschikbaar is. De rest van de dag en week is de oppas vrij. Daarnaast betaal je het ticket en kost en inwoning voor de nanny. De minimale eis hierbij is dat de nanny een eigen slaapvertrek heeft met een eigen badkamer.

Nadat 24NANNIES een geschikte nanny voor je heeft gevonden, spreken jullie altijd voor de vakantie een proefdag af. Zo kunnen niet alleen jullie zien of het klikt, maar ook de nanny. Op deze manier weet je altijd wat je te wachten staat.

Kortom, alles gaat in overleg en aan de hand van de door jullie gestelde eisen zoeken wij een ideale nanny voor je gezin. Dus wil je graag een vakantienanny? Neem dan contact met ons op!