Uitgelicht: de Last Minute oppas

Sommige belangrijke momenten gebeuren onverwachts. Bij 24NANNIES kun je vanaf nu altijd een nanny aanvragen.

Een last-minute oppas via 24NANNIES

Stel: jouw standaard oppas die al jaren voor je kinderen zorgt is onverwachts ziek. En dit meldt hij of zij pas de avond ervoor of dezelfde ochtend. Wat nu? Als je eenmaal ingeschreven staat bij 24NANNIES en een oppaskaart naar keuze hebt aangeschaft, kun je altijd een last-minute aanvraag bij ons indienen. Dus ook op het laatste moment!

Maar ook als het je toch graag met je partner uit eten gaat, je werkafspraak toch doorgaat of je toch met je vrienden een avond de kroeg in wilt, zorgt 24NANNIES in de meeste gevallen voor een fijne en gescreende oppas.

Kortom, de last minute service van 24NANNIES is erg flexibel en kan binnen de kortste keren voor een nanny aan huis zorgen. En we vragen hier de standaard prijs voor, dus je hoeft niet extra te betalen voor het feit dat we zo snel mogelijk iemand voor je vinden. Kijk voor de actuele prijzen op deze pagina. Let wel op: vraag je een oppas aan die binnen 24 uur komt oppassen? En zeg je deze oppas later af? Dan ben je ons ook bemiddelingskosten verschuldigd. Als wij geen geschikte oppas voor je vinden, hoef je uiteraard geen boekingskosten te betalen.

De afdeling planning is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Wil je buiten deze tijden een oppas aanvragen? Dat kan telefonisch, maar alleen bij spoed (dat wil zeggen dat je binnen 12 uur een oppas nodig hebt).

Naast flexibiliteit vinden wij het erg belangrijk dat er een zekere vorm van consistentie voor je kinderen is. Daarom proberen wij zo vaak mogelijk dezelfde oppas aan huis voor je in te plannen. Zo weet niet alleen jij, maar ook je kinderen wie er op ze komt passen en komen ze niet voor verrassingen te staan. Op deze manier kun je ze met een gerust hart achterlaten. Fijn toch?

Ben je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag gebruikmaken van onze incidentele last minute service? Schrijf je dan hier in.

Momenteel zijn wij onder meer actief in de volgende regio’s om voor jou de beste last-minute oppas aan huis te vinden: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam.

Hulp nodig?