Een professionele oppas of set begeleiding voor kinderen in Hilversum

Een professionele oppas of set begeleiding voor kinderen in Hilversum

Ben je op zoek naar een professionele oppas aan huis of op locatie in Hilversum? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Dankzij onze grote pool van gescreende en ervaren nannies kunnen wij jouw gezin of bedrijf helpen bij verschillende soorten aanvragen en evenementen. Organiseer je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest met kinderen of wil je kinderbegeleiding inhuren tijdens een televisieopname? Of ben je op zoek naar een vaste oppas in Hilversum? Neem contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een voorstel.

Vaste oppas in Hilversum

De nannies van 24NANNIES kunnen onder meer op vaste basis bij je thuis in Hilversum oppassen. Het voordeel van een vaste oppas is dat je voor een langere periode hetzelfde gezicht ziet, wat voor veel rust voor je gezin zorgt. In de meeste gevallen kan een nanny minimaal een maand of drie op vaste basis oppassen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Prijzen beginnen bij €500 inclusief BTW voor de bemiddelingskosten. Daarnaast krijgt de oppas minimaal €10 per uur.

Een oppas in Hilversum tijdens particuliere events

De nannies kunnen van jouw evenement een fantastische dag voor de kinderen maken. De oppassers kunnen bijvoorbeeld tijdens een huwelijk op de kinderen letten of leuke activiteiten gaan doen. Daarnaast is het mogelijk om een nanny vanuit Hilversum of Schiphol mee te nemen op je vakantie. Hierdoor heb je als ouder ondersteuning tijdens de reis in het buitenland. De nannies hebben veel ervaring, waardoor het een onvergetelijke dag of vakantie voor de kinderen zal worden.

Een oppas of ander personeel bij zakelijke evenementen

Daarnaast kan het personeel ingezet worden tijdens diverse zakelijke evenementen. Denk hierbij aan een congres, bedrijfsfeest, conferentie of bedrijfsuitje. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn of de kinderen vermaken tijdens een feest. Voor meer informatie kun je op deze pagina kijken.

Een oppas tijdens een televisie- of filmopname in Hilversum

24NANNIES kan ook kinderbegeleiding tijdens een film- of televisieopname in Hilversum verzorgen. Dankzij de professionele begeleiding van de nanny zullen de kinderen een ontspannen opname beleven. De nanny zal goed op het welzijn van het kind letten en er te allen tijde voor zorgen dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. Ook kan ze de kinderen helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Hilversum

Tijdens een beurs of een ander zakelijk evenement kunnen de nannies ook ingezet worden als hostess. Ze zijn hierbij het visitekaartje van het bedrijf en kunnen bijvoorbeeld gasten ontvangen, informatie verschaffen of producten verkopen. De hostessen hebben veel ervaring en vaak een commerciële achtergrond.

Prijzen en contact

De prijzen voor de verschillende diensten variëren per aanvraag en zijn van diverse factoren afhankelijk, zoals het soort aanvraag, de locatie en de duur van de dienst. Voor meer informatie of een offerte kun je contact met ons opnemen.