Een professionele oppas of hostess in Rotterdam

Een professionele oppas of hostess in Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele oppas aan huis of op locatie in Rotterdam? Vraag dan nu een oppas bij ons aan. Onze nannies worden ingezet bij diverse soorten (zakelijke) evenementen en kunnen je ook van dienst zijn wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent in Rotterdam. Daarnaast passen de nannies op vaste basis bij je thuis op. De nannies zijn uitgebreid gescreend, hebben veel ervaring en zijn bovendien hoog opgeleid.

Vaste oppas in Rotterdam

Wil je graag meerdere keren per week een oppas voor je kinderen in Rotterdam? Dan is een vaste oppas iets voor jou. Deze nanny komt op regelmatige dagen voor een langere periode (meestal minimaal 3 maanden) oppassen. Zo zien jij en je kinderen iedere keer weer een vertrouwd gezicht, wat voor veel rust zorgt. Prijzen voor een bemiddeling van een vaste oppas in Rotterdam starten bij €500 inclusief BTW. Daarnaast betaal je een uurloon aan de nanny van minimaal €10. Interesse? Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk

Een nanny op locatie voor particulieren

Ga je trouwen in Rotterdam? Of wil je tijdens je vakantie graag een avond uit zonder kinderen? De nannies van 24NANNIES kunnen helpen bij verschillende soorten particuliere events. Zo is er een weddingnanny die op de kinderen past tijdens een huwelijk. Verder kan een hoteloppas op de kinderen passen, terwijl jij met je partner uit eten gaat. Reis je vanuit Rotterdam naar je vakantiebestemming en wil je graag ondersteuning van een ervaren oppas? Vraag dan een vakantienanny bij ons aan!

Een nanny tijdens zakelijke evenementen in Rotterdam

De nannies zijn inzetbaar bij diverse soorten zakelijke evenementen. Denk hierbij aan congressen, beurzen, conferenties en bedrijfsfeesten. De oppassers kunnen op de kinderen letten wanneer de ouders aan het werk zijn, maar ook activiteiten met ze ondernemen tijdens een feest. Door de jarenlange ervaring zorgen zij voor de perfecte kinderbegeleiding.

Daarnaast kun je kinderbegeleiding aanvragen voor een fotoshoot of film- en televisieopname met kinderen. Deze mediananny begeleidt het kind of de kinderen tijdens de opnamen en zorgt dat ze zich continu op hun gemak voelen. Daarnaast kan ze het kind ook helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Rotterdam

Daarnaast kunnen de nannies ingezet worden als hostess, onder meer tijdens een beurs. De hostessen zijn het visitekaartje van het bedrijf of de organisatie. Ze kunnen klanten ontvangen, maar ook informatie verschaffen en producten verkopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijzen en contact

Na je aanvraag sturen we je een offerte of prijsopgaaf op maat. De prijzen zijn namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan het soort aanvraag, de eisen, de locatie en de duur. Neem contact op voor meer informatie.