Een professionele oppas of eventmedewerker in Amsterdam

Een professionele oppas of eventmedewerker in Amsterdam

24NANNIES verzorgt voor bedrijven en particulieren een gescreende en ervaren oppas aan huis en op locatie. Dit kan bijvoorbeeld een vaste oppas zijn, een nanny tijdens je vakantie in Amsterdam, maar ook tijdens een zakelijk evenement. Dankzij het grote en ervaren netwerk van 24NANNIES kunnen wij snel de ideale match vinden voor jouw gezin of organisatie. Door de goede en uitgebreide recruitment procedure zorgt 24NANNIES voor betrouwbare kinderbegeleiding en event medewerkers.

Een vaste oppas in Amsterdam

24NANNIES kan je helpen bij de zoektocht naar een vaste oppas in Amsterdam. Een vaste oppas komt voor een langere periode op regelmatige tijden bij je oppassen, bijvoorbeeld 3 vaste dagen per week. De nanny wordt in deze maanden een vast en vertrouwd gezicht voor jou en je kinderen. De oppas kan meestal minimaal drie maanden achter elkaar oppassen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een professionele oppas bij particuliere events of op vakantie

Voor particulieren bieden wij diverse diensten aan in Amsterdam en omgeving:

  • Een hoteloppas: deze oppas komt tijdens je verblijf in een hotel in Amsterdam op je kinderen passen, zodat jij bijvoorbeeld een avond uit kunt gaan.
  • Een nanny tijdens je bruiloft: een oppas die tijdens je huwelijk in Amsterdam op de kinderen let of leuke dingen met ze gaat doen
  • Een vakantienanny: deze nanny reist vanuit Amsterdam of Schiphol met je gezin mee naar de vakantiebestemming
  • Overige diensten: staat jouw aanvraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een oppas of evenement medewerker bij een zakelijk evenement in Amsterdam

Ook tijdens zakelijke evenementen in Amsterdam, zoals een congres, conferentie, bedrijfsfeest of een productie, zorgen onze nannies voor kinderbegeleiding en kinderopvang. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen als de ouders aan het werk zijn, maar ook leuke activiteiten met ze gaan doen. Onze nannies en event medewerkers kunnen bovendien kinderbegeleiding bieden bij televisieopnames, filmopnames en fotoshoots.

Hostessen in Amsterdam

Naast kinderbegeleiding worden onze medewerkers ook ingezet voor andere werkzaamheden, zoals als hostess. Hierbij zijn ze het visitekaartje van een merk of organisatie, bijvoorbeeld tijdens een beurs of conferentie. De representatieve en hoogopgeleide hostessen zijn hierbij de ambassadeur van een merk en kunnen diverse taken op zich nemen.

Prijzen en contact

Wil je graag een event medewerker of oppas in Amsterdam aanvragen? Neem dan contact met ons op. Op basis van je aanvraag sturen wij je een vrijblijvende offerte op maat.

Locaties

Ook in verschillende plaatsen rondom Amsterdam biedt 24NANNIES kinderbegeleiding aan, zoals in Diemen, Badhoevedorp en Amstelveen.